reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Kurcze , boje sie. Minely mi mdlosci,moze nie calkiem ale juz tylko mnie delikatnie mdli bez wymiotow. Troche chyba wczesnie odpuscily :/ Piersi tkliwe nadal, senna jestem jak diabli tylko te mdlosci sobie poszly.Bylabym spokojniejsza gdyby wrocily. Profilaktycznie zapodam sobie luteine , ta co odstawilam. Mdlosci wracajcie bo zaczynam swirowac :/

reklama
Wiklinka który jesteś tydzień? Nie martw się, mdłości przechodzą :) aczkolwiek nie wszystkim.
Ja już czekam aż dzidziole będą tańce wyprawiac to może będziemy spokojniejsze ciut
Milagros to rzeczywiście wsrrzymaj się kochana. Blisko , nie blisko ale u siebie...w swoich 4 ścianach. Obiady samotne :)
Ja właśnie zmierzam do pracy. Weekend zapieprz :/ miłego

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Milagros fajno, ze juz tak blisko wyprowadzka :-) oby tescie nie bywali za czesto..

Wiklinka zostaje sie tylko cieszyc, ze mdlosci mijaja :-) mi tez minely i w koncu wracam do zycia :-)

A ja za pizza nie przepadam :p ewentualnie domowa, ale nie moja heh :-)

Diabliczka milej i spokojnej pracy

Ostatnia edycja:
Hej laski:-D

Milagros takie bliskie mieszkanie ma tez swoje.plusy:-) nie trzeba jechac na drugi koniec miasta aby dziecko podrzucic do popilnowania w razie W ;-) bedzie dobrze:-) wazne ze swoje:-)
My powoli odkladamy kase zeby za jakies 4-5 lat miec wlasny kat. Teraz mieszkamy z moimi rodzicami. Mamy osobna kuchnie, lazienkie ale co z tego jak mamy tylko jeden swoj pokoj. Z jednym dzieckiem damy rade jakos tutaj przekoczowac ale z dwojgiem bylby problem. Kredytu pod hipoteke tez nie chce brac ja, bo moj to moze i by wzial. Przeraza mnie splacanie tych rat przez 20 lat przykladowo. Od razu mam wizje jakiejs choroby albo czegos co bedzie skutkowac rzuceniem pracy. A z jednej pensji nie damy uttzymac domu, splacac rat i utrzymac nas.
Wolimy jakos sie przemeczyc i moec swoj ciasny ale wlasny kat.

Laski powiedzcie mi czy w ciazy mozna spozywac grilla? Chodzi mi o kielbaske mmmm tak za mna chodzi.

Hejo spać jeść i wgl wszystko naraz a mały juz od 7 urzeduje.
Milagros nieważne że jeden blok przywykniesz a jak coś to się zamkniesz. Ciekawe co dostaniesz od teściowej na nowe mieszkanie:d moja taka koleżanka dostała jej używaną firanke od teściówki bo sobie zmieniała haha

Hej dziewczyny .. ja dziś weszłam w kolejny etap ciąży energia i optymizm rozsadzaja mnie od rana :) nie śpię od szóstej mieszkanie wysprzatane jak na święta ;) ziemniaki na obiad w garnku stoją obrane , kotlety rozbite opanierowane w lodówce czekają , sałata gotowa .. hym i co ja będę teraz robić ....

Życzę każdej z osobna aby wkoncu wszystkie ciążowe obiawy minęły i abyście poczuły tyle energii w sobie :*

Linka ja to za leniwa jestem na takie akcje heh :-) ale energii mam tez wiecej, robie jednak minimum :-) podziwiam:-

Priinceseczka z tym pilnowaniem dzieci racja o ile tesciowa zeszce, bo moja jakby nawet mieszkala w pokoju obok to bylby problem dla niej... pilnowanie jak bede w pracy w ogole nie wchodziloby w gre...

Prwnie, że można grilla.

Ja mojej tesciowej dziecka bym nie oddala i nie oddawalam, wiec to nie zawsze jest argument.

Wiklinka ciesz się, widze 10tc to juz może przechodzić.

Linka tylko nie przesadz hihi. U mnie dzis zapiekanka i chce wszystko sama nakroic i naszykowac prócz mięsa.. Energii brak hihi.

Ha, wczoraj już miałam auto do odbioru w tym nowym serwisie. Poszło w czwartek do sprawdzenia i po dniu naprawili! Nieźle porównanie.. Mój zaraz jedzie, teraz odkurza a wcześniej zrobił dzieciakom wypasna jajecznice.

Moja starsza wczoraj.

Załączniki

• DSC_0350.JPG
    DSC_0350.JPG
    489 KB · Wyświetleń: 67
Lilith ten Twoj to chyba czegos chce, ze taki dobry hehe :-D przynajmniej z moim tak jest:p

A co do auta... oby teraz bylo zrobione w ogole... i fakt szybko starsznie w porownaniu do poprzedniego salonu...

Judytka to juz pannica jak nic...:-)

reklama
Do góry