reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Kurcze , boje sie. Minely mi mdlosci,moze nie calkiem ale juz tylko mnie delikatnie mdli bez wymiotow. Troche chyba wczesnie odpuscily :/ Piersi tkliwe nadal, senna jestem jak diabli tylko te mdlosci sobie poszly.Bylabym spokojniejsza gdyby wrocily. Profilaktycznie zapodam sobie luteine , ta co odstawilam. Mdlosci wracajcie bo zaczynam swirowac :/

reklama
Wiklinka który jesteś tydzień? Nie martw się, mdłości przechodzą :) aczkolwiek nie wszystkim.
Ja już czekam aż dzidziole będą tańce wyprawiac to może będziemy spokojniejsze ciut
Milagros to rzeczywiście wsrrzymaj się kochana. Blisko , nie blisko ale u siebie...w swoich 4 ścianach. Obiady samotne :)
Ja właśnie zmierzam do pracy. Weekend zapieprz :/ miłego

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Milagros fajno, ze juz tak blisko wyprowadzka :-) oby tescie nie bywali za czesto..

Wiklinka zostaje sie tylko cieszyc, ze mdlosci mijaja :-) mi tez minely i w koncu wracam do zycia :-)

A ja za pizza nie przepadam :p ewentualnie domowa, ale nie moja heh :-)

Diabliczka milej i spokojnej pracy

Ostatnia edycja:
Hej laski:-D

Milagros takie bliskie mieszkanie ma tez swoje.plusy:-) nie trzeba jechac na drugi koniec miasta aby dziecko podrzucic do popilnowania w razie W ;-) bedzie dobrze:-) wazne ze swoje:-)
My powoli odkladamy kase zeby za jakies 4-5 lat miec wlasny kat. Teraz mieszkamy z moimi rodzicami. Mamy osobna kuchnie, lazienkie ale co z tego jak mamy tylko jeden swoj pokoj. Z jednym dzieckiem damy rade jakos tutaj przekoczowac ale z dwojgiem bylby problem. Kredytu pod hipoteke tez nie chce brac ja, bo moj to moze i by wzial. Przeraza mnie splacanie tych rat przez 20 lat przykladowo. Od razu mam wizje jakiejs choroby albo czegos co bedzie skutkowac rzuceniem pracy. A z jednej pensji nie damy uttzymac domu, splacac rat i utrzymac nas.
Wolimy jakos sie przemeczyc i moec swoj ciasny ale wlasny kat.

Laski powiedzcie mi czy w ciazy mozna spozywac grilla? Chodzi mi o kielbaske mmmm tak za mna chodzi.

Hejo spać jeść i wgl wszystko naraz a mały juz od 7 urzeduje.
Milagros nieważne że jeden blok przywykniesz a jak coś to się zamkniesz. Ciekawe co dostaniesz od teściowej na nowe mieszkanie:d moja taka koleżanka dostała jej używaną firanke od teściówki bo sobie zmieniała haha

Hej dziewczyny .. ja dziś weszłam w kolejny etap ciąży energia i optymizm rozsadzaja mnie od rana :) nie śpię od szóstej mieszkanie wysprzatane jak na święta ;) ziemniaki na obiad w garnku stoją obrane , kotlety rozbite opanierowane w lodówce czekają , sałata gotowa .. hym i co ja będę teraz robić ....

Życzę każdej z osobna aby wkoncu wszystkie ciążowe obiawy minęły i abyście poczuły tyle energii w sobie :*

Linka ja to za leniwa jestem na takie akcje heh :-) ale energii mam tez wiecej, robie jednak minimum :-) podziwiam:-

Priinceseczka z tym pilnowaniem dzieci racja o ile tesciowa zeszce, bo moja jakby nawet mieszkala w pokoju obok to bylby problem dla niej... pilnowanie jak bede w pracy w ogole nie wchodziloby w gre...

Prwnie, że można grilla.

Ja mojej tesciowej dziecka bym nie oddala i nie oddawalam, wiec to nie zawsze jest argument.

Wiklinka ciesz się, widze 10tc to juz może przechodzić.

Linka tylko nie przesadz hihi. U mnie dzis zapiekanka i chce wszystko sama nakroic i naszykowac prócz mięsa.. Energii brak hihi.

Ha, wczoraj już miałam auto do odbioru w tym nowym serwisie. Poszło w czwartek do sprawdzenia i po dniu naprawili! Nieźle porównanie.. Mój zaraz jedzie, teraz odkurza a wcześniej zrobił dzieciakom wypasna jajecznice.

Moja starsza wczoraj.

Załączniki

• DSC_0350.JPG
    DSC_0350.JPG
    489 KB · Wyświetleń: 70
Lilith ten Twoj to chyba czegos chce, ze taki dobry hehe :-D przynajmniej z moim tak jest:p

A co do auta... oby teraz bylo zrobione w ogole... i fakt szybko starsznie w porownaniu do poprzedniego salonu...

Judytka to juz pannica jak nic...:-)

reklama
Do góry