reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Ivi tylko sie znow nie przeforsuj.. ja to nie mam takich talentow.. no i pochwal sie jak skonczysz :-)

maleducada duzo dziewczyn brakuje.na liscie, ale ja na to nic nie poradze jak nie chca...

Nie mam sily.. takie dni smetne.. i jeszcze pol dnia zab mnie.bolal... :-\

Pterusinska bardzo współczuję lekarza idioty, ale spróbuj może tak jak dziewczyny piszą, bardziej narzekać na sferę psychiczną.

Ja dziś byłam w pizza hut i bardzo źle się teraz czuję :(
Na obiad jutro mam nadzieję że jakaś zupa będzie bo już nie mam pomysłów.
Meble dzisiaj nam przyszły, jutro odbierzemy. Ale pani doktor zabroniła na razie mi się wprowadzać, mam odczekać tydzień dwa po rozłożeniu mebli.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Mi się marzy pizza hut z dzieciakami, by mlodego tez zabrać i tak myślę w II trym.pojdziemy bo teraz mogę jedynie przez szybę popatrzeć haha.

Milagros dlaczego zabronila?
Kilka dni opóźnienia to żadna różnica, pomysł jaki spokój będziesz miała o tej godzinie za miesiąc ha :-)

Że względu, że to remont generalny. Wszystko nowe prócz łóżka, nowe rzeczy wydzielają specyficzny zapach który może powodować podwyższenie tętna u płodu i lepiej dmuchać na zimne.

Lilith ja to na dupie usiedzieć nie mogę z wrażenia że to już tak niedaleko :D

Nie dziwie Ci się, w koncu odsapniesz i nikt Ci marudzic nie będzie. To mieszkanko daleko od teściów jest? Ciekawe jak z wizytacjami będzie :-D

Wiesz faktycznie każe dmuchać na zimne.. U nas były nowe podłogi, ściany robione kafle, nowa kuchnia i sprzęty, trochę tylko starych mebli.. Nowe wykładziny.. Sama malowalam czy tapety naklejalam i fajno, czas szybciej zlatywal.. Acsynowi zrobiliśmy uroczy pokój..cudo..było mi przykro jak dzieci później przenosilam.. Miał kolo lozeczka nalepke drzewa..ogólnie po tylu latach starań to było mega doznanie..

Nie dziwie Ci się, w koncu odsapniesz i nikt Ci marudzic nie będzie. To mieszkanko daleko od teściów jest? Ciekawe jak z wizytacjami będzie :-D

Wiesz faktycznie każe dmuchać na zimne.. U nas były nowe podłogi, ściany robione kafle, nowa kuchnia i sprzęty, trochę tylko starych mebli.. Nowe wykładziny.. Sama malowalam czy tapety naklejalam i fajno, czas szybciej zlatywal.. Acsynowi zrobiliśmy uroczy pokój..cudo..było mi przykro jak dzieci później przenosilam.. Miał kolo lozeczka nalepke drzewa..ogólnie po tylu latach starań to było mega doznanie..
Niestety blisko, bo to ten sam blok ;( ale drzwi będę zamykać za dupa.

Dmucha na zimne to fakt, ale ja też wolę moja mama z bratem przez nowe panele leżała na patologii ciąży, tętno ponad 200mial.

reklama
Ojej, nie wiedziałam że to może być tak ważne.. I teraz wiem czemu i Ty wolisz się posłuchać. Szok jak takie rzeczy mogą wpłynąć na malucha.. A dwa tygodnie zaraz zleci, chyba po prenatalnych :-)

Baardzo blisko ich masz ale może nie będą natretni? Chyba, że kontrolę będą robić to udawaj, że Cię nie ma ha.

Do góry