linka1985
Fanka BB :)
Ja dziś poszalalam porządki w szafie zrobiłam okno w stołowym umylam firankę zmieniłam i się przeliczylam z moimi siłami , teraz leżę i czytam co u was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety blisko, bo to ten sam blok ;( ale drzwi będę zamykać za dupa.Nie dziwie Ci się, w koncu odsapniesz i nikt Ci marudzic nie będzie. To mieszkanko daleko od teściów jest? Ciekawe jak z wizytacjami będzie
Wiesz faktycznie każe dmuchać na zimne.. U nas były nowe podłogi, ściany robione kafle, nowa kuchnia i sprzęty, trochę tylko starych mebli.. Nowe wykładziny.. Sama malowalam czy tapety naklejalam i fajno, czas szybciej zlatywal.. Acsynowi zrobiliśmy uroczy pokój..cudo..było mi przykro jak dzieci później przenosilam.. Miał kolo lozeczka nalepke drzewa..ogólnie po tylu latach starań to było mega doznanie..