reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Witam sie :)

Diabliczka kiedyś też brałam letrox, teraz euthyrox (to to samo, ale letrox ma większe tabletki)

Euthyroxu teraz biorę 100 4 razy w tygodniu i 125 3 razy w tygodniu

Powiedziała ze boi się wysrobowac wyniki właśnie ze względu na skurcze.
Miesiąc temu miałam tsh 0,6 i ft4 19. I miałam wtedy solidne bóle brzucha skurcze tez. Teraz tsh 3 .00 i ft4 14,7 i z brzuchem jest w miarę ok. Nieznacznie mi teraz podniosła.

Pterasinska znam trochę te klimaty w Norwegii, niestety żeby dostać zeolnienie na ciaze to jest bardzo trudno... oni to wszystko za fizjologie traktują. Ale mam dla Ciebie rade... jak pójdziesz do lekarza rodzinnego i powiesz mu ze masz ogromny poziom stresu, ciągle płaczesz, i nic cię nie cieszy to powinnaś dostać. Oni z kolei do tego psychicznego samopoczucia przywiązują ogromną wagę. I ja bym tego z ciążą nie łączyła w rozmowie. Oni się bardzo boją depresji i itp. Jak będziesz miała jeszcze jakieś pytania to dawaj. Myślę że na ten stres bez problemu dostaniesz.

reklama
Witam kobietki,
jestem pod wrażeniem ile Wy tutaj piszecie, zazdroszczę, mi praca, corka i chroniczne zmeczenie nie pozwala tutaj zbyt dlugo zostac.. :-(
W sumie po badaniu usg okazało się ze dzidzia duża i termin porodu mam na 22 października, więc czy powinnam z Wami byc?

Jak Norwegia choć trochę podobna do UK, to sposób Katerineczki jest świetny. Nie ma u was żadnego gp poza godzinowego??

Dominika.. Jem, na sniadanie suchy chleb Wasa z pasztetem, konserwowym i pikantnym ketchupem. Od dawna tylko to.. Popołudniu zupa.. Raz dyniowa, kalafiorowa, ziemniaczana czy rosół. Zdarzy się Zupka chińska pomiędzy jak mnie od rana mocno w kiblu wymeczy i zbyt pusta jestem. Na wieczór jem zielone jabłka czasem arbuz.
To tyle.
Ostatnio jadłam hot doga, i dosłownie garść orzeszków. Wcześniej zdarzyło się pyzy z mięsem i barszczem i frytek czy placek ziemniaczany. Kara za to okrutna.. Aa dwacrazy rolada lodowa ale to też Tragedia.. Nie jadam nic stałego na obiady..
Dzis mam arbuza a obiadu nie zjadlam.

Ola no pewnie ze zostań. Ja to tyle pisze bo jestem len i się obijam. A dupa rośnie.

Chociaż właśnie wróciliśmy że spaceru u jestem dumna bo mój synek sam na placu zabaw w tym domku wejdzie wkoło na zjeżdżalnie i sam na górze usiądzie i zjedzie a była dwójka dzieci dwuletnich czyli starszych i rodzice do góry na zjeżdżalnie wsadzaja. Ale się nachodzilam a na koniec zachciało mi się loda na patyku i curly jednocześnie i lody już poszedł a zajadam się chipsami

a ja mam taki aperyt ze mnie to przeraza :( ale nie potrafie nie jesc, bo wtedy od razu mi brzuch boli z glodu..przed ciaza wazylam 49 a dzisiaj stanelam i 52,800 :O ..dodam dla porownania ze w poprzedniej ciazy w 6 mies wazylam o 6 kg wiecej

Pterusinska właśnie, a jakbyś tak co chwile do niego przychodziła, bo się źle czujesz to może by Ci dla świętego spokoju wypisal? Juz nie mam pomysłu :-/

Mania gratuluję, ale nie ten wątek :-)

reklama
Oluska pewnie części zmieni się jeszcze termin , zostań :)
Ja dzisiaj wolne to nadrobilam, chociaż i tak nie przeczytałam od początku wątku
Ja po jablku i pomaranczy

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry