reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Witam sie :)

Diabliczka kiedyś też brałam letrox, teraz euthyrox (to to samo, ale letrox ma większe tabletki)

Euthyroxu teraz biorę 100 4 razy w tygodniu i 125 3 razy w tygodniu

Powiedziała ze boi się wysrobowac wyniki właśnie ze względu na skurcze.
Miesiąc temu miałam tsh 0,6 i ft4 19. I miałam wtedy solidne bóle brzucha skurcze tez. Teraz tsh 3 .00 i ft4 14,7 i z brzuchem jest w miarę ok. Nieznacznie mi teraz podniosła.

Pterasinska znam trochę te klimaty w Norwegii, niestety żeby dostać zeolnienie na ciaze to jest bardzo trudno... oni to wszystko za fizjologie traktują. Ale mam dla Ciebie rade... jak pójdziesz do lekarza rodzinnego i powiesz mu ze masz ogromny poziom stresu, ciągle płaczesz, i nic cię nie cieszy to powinnaś dostać. Oni z kolei do tego psychicznego samopoczucia przywiązują ogromną wagę. I ja bym tego z ciążą nie łączyła w rozmowie. Oni się bardzo boją depresji i itp. Jak będziesz miała jeszcze jakieś pytania to dawaj. Myślę że na ten stres bez problemu dostaniesz.

reklama
Witam kobietki,
jestem pod wrażeniem ile Wy tutaj piszecie, zazdroszczę, mi praca, corka i chroniczne zmeczenie nie pozwala tutaj zbyt dlugo zostac.. :-(
W sumie po badaniu usg okazało się ze dzidzia duża i termin porodu mam na 22 października, więc czy powinnam z Wami byc?

Jak Norwegia choć trochę podobna do UK, to sposób Katerineczki jest świetny. Nie ma u was żadnego gp poza godzinowego??

Dominika.. Jem, na sniadanie suchy chleb Wasa z pasztetem, konserwowym i pikantnym ketchupem. Od dawna tylko to.. Popołudniu zupa.. Raz dyniowa, kalafiorowa, ziemniaczana czy rosół. Zdarzy się Zupka chińska pomiędzy jak mnie od rana mocno w kiblu wymeczy i zbyt pusta jestem. Na wieczór jem zielone jabłka czasem arbuz.
To tyle.
Ostatnio jadłam hot doga, i dosłownie garść orzeszków. Wcześniej zdarzyło się pyzy z mięsem i barszczem i frytek czy placek ziemniaczany. Kara za to okrutna.. Aa dwacrazy rolada lodowa ale to też Tragedia.. Nie jadam nic stałego na obiady..
Dzis mam arbuza a obiadu nie zjadlam.

Ola no pewnie ze zostań. Ja to tyle pisze bo jestem len i się obijam. A dupa rośnie.

Chociaż właśnie wróciliśmy że spaceru u jestem dumna bo mój synek sam na placu zabaw w tym domku wejdzie wkoło na zjeżdżalnie i sam na górze usiądzie i zjedzie a była dwójka dzieci dwuletnich czyli starszych i rodzice do góry na zjeżdżalnie wsadzaja. Ale się nachodzilam a na koniec zachciało mi się loda na patyku i curly jednocześnie i lody już poszedł a zajadam się chipsami

a ja mam taki aperyt ze mnie to przeraza :( ale nie potrafie nie jesc, bo wtedy od razu mi brzuch boli z glodu..przed ciaza wazylam 49 a dzisiaj stanelam i 52,800 :O ..dodam dla porownania ze w poprzedniej ciazy w 6 mies wazylam o 6 kg wiecej

Pterusinska właśnie, a jakbyś tak co chwile do niego przychodziła, bo się źle czujesz to może by Ci dla świętego spokoju wypisal? Juz nie mam pomysłu :-/

Mania gratuluję, ale nie ten wątek :-)

reklama
Oluska pewnie części zmieni się jeszcze termin , zostań :)
Ja dzisiaj wolne to nadrobilam, chociaż i tak nie przeczytałam od początku wątku
Ja po jablku i pomaranczy

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry