reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Próbowaliśmy prywatnie do wszystkich lekarzy w obrębie 100 km od naszego miejsca zamieszkania, i na 3 maja to najszybszy termin. Co śmieszne w okolicy jest tylko 4 ginekologów przyjmujących prywatnie. Dla wyjaśnienia, nasze miasto liczy kolo 60 tysięcy, plus okoliczne wioski i pobliskie miasta po około 20 tysięcy mieszkańców. A za wizyty tez tyle wołają.. Masakra.

reklama
No lipa konkretna a jakieś IP? Albo jakbyś temu swojemu lekarzowi naklamala że zemdlalas w pracy, albo do rodzinnego poszła po te 3 tyg zwolnienia?

Maz mi jajeczka na miękko wiejskie zrobił i odzylam, moje ulubione w tej ciąży

W maku. Mi chciała na pierwszej wizycie dać ale ja nie wzięłam i powiedziała żebym przyszła jak będzie potrzebne i gdzieś za dwa tyg przyszłam.
A mówiłaś lekarzowi jakie warunki pracy?
Ja bym chyba kierownika jakiegoś poprosiła i przedstawiła sytuację

Koalka mam nadzieję bo już zaczynam mieć dość takiego samopoczucia zjem coś źle nie zjem jeszcze gorzej. Robię śniadanie biegam do kibla, obiad tak samo. A zakupy to już czasami porażka chodze po sklepie i mnie ciągnie.

Lilith no to mamy przewalone ale i ciebie już niedługo 2 trymestr więc bliżej jak dalej ja zaczęłam już 9 tc więc ten najgorszy też etap. Powiedz co jesz bo ja już dla siebie nie mam pojęcia

No to może jest ktoś kto jest nad nim, jakiś szef. A jeszcze w takim razie rodzinny prywatnie jak do gina kolejki więcej pomysłów nie mam

Ja w burger Kingu. Dowiadywalismy się, rodzinni prywatnie nie przyjmują. Ginekolodzy publicznie mają leksze terminy, ale nic strasznego się nie dzieje wiec skierowania nie dostane.

Spróbuję się w przyszłym tygodniu jeszcze raz z tym lekarzem.

'Ciąża to nie choroba ' przez ostatnie dwa miesiące słyszałam to już z tysiąc razy.

reklama
Do góry