Aob no właśnie się miałam pytać czy pamiętasz które to mamy... W ogóle na tej liście tez nie wszystkie z nas chyba są (przynajmniej mało było jak ostatnio sprawdzałam) a szkoda.
Ja nie pamiętam nikogo poza wymienionymi przez Lilith.
Diabliczka a kto z dzieckiem siedzi jak Ty jesteś w pracy? No skoro fizyczna to nie ma co zwlekać z l4. Z drugiej strony za bardzo nie odpoczniesz w domu z dzieckiem, ale zawsze to inaczej niż w pracy.
Aob Wit na i trymestr do końca 12 tc, ale pewnie kup od razu na II przecież te kilka dni nie robi różnicy. :-)
Aob Ty hot dogi a ja mam ciągle ochotę na kurczakburgery, o mamo! Ale dopiero 2 razy w ciąży jadłam, bo jakoś mi nie po drodze do MC.
Lilith u mnie na obiad musi być koniecznie mizeria, do tego pewnie ziemniaczki z koperkiem i dorsz :-) ale zobaczymy, do wieczora daleko.
Dominika a ja w pierwszej ciąży z jedzeniem miałam jak Ty teraz, a teraz jem jem jem aż się boje ile będę ważyła pod koniec ciąży
Lilith a co nie pasuje Ci w makaronie z sosem truskawkowym? Ja lubię i bez ciąży :-)
Diabliczka mi jak pralka słabo odwirowuje to zwykle się okazuje ze filtr jest zapchany, mąż przeczysci i śmiga jak nowa. A co do prania, ja codziennie jedno robie bo tak to nie mam gdzie suszyć.
Ivi gratuluję udanych zakupów.
Tort weselny? Ty się tym zajmujesz dodatkowo? Pochwal się jak zrobisz :-)
Keejti serio? Podziel się rogalikiem! :-)
Ja mam jedne ciążowe spodnie gdzieś u rodziców na strychu w tamtej ciąży tez tylko one mi wystarczyły, teraz niedługo będzie juz czas na cienkie sukienki wiec spoko, a jak nie będe miała w czym chodzić to na jesień coś może kupie. :-)
To u mnie podoba reakcja, rodzice na ciążę chłodno dość reagują, ale nie komentują przykro na szczęście.
Sorry ze ja tak na raty pisze, ale długie posty wywala