reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

zaznaczyla mi takie badania :morfologia , mocz badanie ogolne,glukoza, wr

a obok zapisala :grupa krwi,rh ,hbs,hcv,hiv,toxo, chyba igm. doczytac sie nie moge.

reklama
Miła możesz robić wszystko to nie ma znaczenia dla ciazy to sa tak znikome ilości i ze krzywdy Ci nie zrobią mogą Cie conajmniej bardziej podrażnić ja tak mam.

Marti w prywatnym gabinecie chyba nie może wypisać badań na NFZ, kiedyś ktoś mi tak mi powiedział.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Miła możesz robić wszystko to nie ma znaczenia dla ciazy to sa tak znikome ilości i ze krzywdy Ci nie zrobią mogą Cie conajmniej bardziej podrażnić ja tak mam.
Dziękuję :D to super czyli przestanę wyglądać jak kura domowa :D

Iza straszna ta gin :-\

Marti to jest tak... chodze do dwoch gin na nfz i prywatnie.. pierwsze 3 mialam za darmo, bo dostalam od gin na nfz pozostale robilam prywatnie i placilam za nie niecale 200zl po znizce na karte 5%.. i tak jak Milagros pisze jeszcze gr krwi musi byc, ale to ja mam.. to koszt okolo 50zl

Z tego co piszesz powinnas miec za darmo.. w poprzedniej ciazy wszystkie mialam refundowane takze zakezy chyba od tego jaka gin czy przychodnia ma umowe z nfz.. ale jak masz zrobic konkretnie tu czy tam to mysle, ze za darmo.. najlepiej idz i zapytaj do lab czy gdzies w rejstracji to nie bedziesz zaskoczona jakby trzeba bylo placic

Em ka , wlasnie nie ma slowa "skierowanie" a jest wszystko inne w sensie data,pieczatka pesel itd.

wiem ,ze wiekszosc, na nfz jest bezplatnie ale niektórzy mowia,ze wszystkie inni ze tylko kilka.
w kazdym badz razie pojde i sie przekonam ile zaplace.

dziekuje za wszystkie odpowiedzi ;);)

Em ka , wlasnie nie ma slowa "skierowanie" a jest wszystko inne w sensie data,pieczatka pesel itd.

wiem ,ze wiekszosc, na nfz jest bezplatnie ale niektórzy mowia,ze wszystkie inni ze tylko kilka.
w kazdym badz razie pojde i sie przekonam ile zaplace.

dziekuje za wszystkie odpowiedzi ;);)
Iza straszna ta gin :-\

Marti to jest tak... chodze do dwoch gin na nfz i prywatnie.. pierwsze 3 mialam za darmo, bo dostalam od gin na nfz pozostale robilam prywatnie i placilam za nie niecale 200zl po znizce na karte 5%.. i tak jak Milagros pisze jeszcze gr krwi musi byc, ale to ja mam.. to koszt okolo 50zl

Z tego co piszesz powinnas miec za darmo.. w poprzedniej ciazy wszystkie mialam refundowane takze zakezy chyba od tego jaka gin czy przychodnia ma umowe z nfz.. ale jak masz zrobic konkretnie tu czy tam to mysle, ze za darmo.. najlepiej idz i zapytaj do lab czy gdzies w rejstracji to nie bedziesz zaskoczona jakby trzeba bylo placic
tak tez zrobie ,zapytam pozniej w recepcji ;)

ale zarowno ta przychodnia do ktorej naleze jak i ta w ktorej bylam dzis ma podpisana umowe z nfz ;)

Aob ja grupę krwi robiłam dwa razy,zgubilam pierwszy wynik a nie chcieli mi wydać kopii :/ u mnie to koszt 30 albo 38zl.

co do malowania wlosow zdania sa podzielone, kiedys jak zapytalam gina czy mozna to sie zasmial tylko..mówiąc że nie ma żadnych przeciwskazan ..a Fryzjerka , ze jedynie może kolor nie wyjść..ja pomalowalam we wtorek i super wszystko :)

reklama
co do malowania wlosow zdania sa podzielone, kiedys jak zapytalam gina czy mozna to sie zasmial tylko..mówiąc że nie ma żadnych przeciwskazan ..a Fryzjerka , ze jedynie może kolor nie wyjść..ja pomalowalam we wtorek i super wszystko :)

Ja zapytałam mój ostatnio i powiedziała ze wstrzymać sie do II trymestru i można działać

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry