reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Witam sie i ja..

Mialam dzis koszmary przez co sie nie wyspalam..

Marti zapytaj lekarza co masz robic najlepiej, bo co lekarz to inaczej troche..
ja takie robilam

52a5d1d2ce377fa349ce19c0d60689c3.jpg

A Ty cos za te badania placilas? bo juz sie pogubilam;p
jesli tak to ile?
i na NFZ robilas?

reklama
Marti Ja za to co Aob napisała z wymianą, hbs ma grupę krwi zaplacilam 244zl .

Kejti, można :) robię hybrydę dziś bo nie chce się bawić w przedłużanie ale marzą mi się znów mega długie paznokcie[emoji14]
Umówiłam się na dekoloryzacje a teraz nie wiem czy można :/

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Byłam w tej przychodni dziś oczywiście poszlam na czczo , kupilam sobie wczesniej pojemnik na mocz w aptece i zrobilam siku zaraz przed wyjsciem. spedzilam u lekarza prawie 3 h. poszlam do recepcji i mowie,ze taki i taki lekarz kazal mi przyjsc dzis w tych godzinach to pani z recepcji powiedziala,ze mam isc bezposrednio do gabinetu. nie pytala o zadne skierowania, badania itd. wiec czekalam w tej kolejce tyle czasu. poszlam do gin a ona,ze musze miec karte zalozona, ja mowie,ze naleze przeciez do innej przychodni , a ona ,ze nie szkodzi,ze mam isc do takiej pani. i tamta pani mi wypisywala karte, ale chyba taka jednorazowa? sie pytala czy jednorazowo. jej tlumaczylam cala sytuacje. no i poszlam do gin jak juz ta karte zalozyli i ona mi wypisala skierowanie na rozne badania. i powiedziala,ze mam je zrobic i z wynikami do niej przyjsc. i ze moge te badania zrobic tu albo w tej przychodni do ktorej naleze ,obojetnie" no ale zrobie w tej do ktorej naleze,skoro tam nie mam swojej karty nawet. jakas dziwna sytuacja. tzn moja gin przyjmuje tylko w tej przychodni w ktorej bylam dzis. ale zastanawiam sie czemu po prostu nie dala mi skierowania jak bylam u niej prywatnie tylko musialam dzis specjalnie czekac 3 godziny tylko po to zeby dostac skierowanie? jeszcze bylam na czczo i myslalam,ze zemdleje.
moze prywatnie nie moze wypisywac na niektore badania,albo jak wypisze prywatnie to sie bedzie wiecej placic? jak myslicie.? .
jak rozmawiam z poczekalni z pania , ktora tez w ciazy to mowila,ze ona chodzi na nfz i nie placila za nic. a jak sie prywatnie robi to i za wszystko sie placi.

nawet nie wiem czy to jest wlaciwie skierowanie bo nie jest napisane na kartce"skierowanie" ale ona powiedziala,ze mi wypisze skierowanie. ale skoro jest moje imie ,nazwisko,pesel,zaznaczone badania ,data i jej pieczatka no to chyba jednak jest? pokrecone to wszystko. tylko sie zdenerwowalam bo tyle czekalam w tej przychodni

O ja cie marti no to też.
A karta to jednorazowa dlatego że jak należysz do przychodni to to jest odnośnie internisty i położnej a do specjalistów chodzisz gdzie chcesz

Do końca I trymestru jest to wręcz zabronione... :) mowię o dekolonizacji i farbach. Potem na delikatnych środkach można działać

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To już będzie drugi trymestr, i chciałam rozjaśnić końce tylko o dwa tony, i planowałam rozłożyć to na dwa spitkania, z tego co wiem fryzjerka pracuje na farbach eco, jutro mam wizytę zapytam co pani doktor o tym myśli,bo jak nie to obejde się smakiem i położę tylko kolor o ton jaśniejszy. :) ale dziękuję za odpowiedź, czytałam że można preparatem tym 3% ?

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Marti skoro jest napisane skierowanie to chyba masz odpowiedz , nie wiem ile razy jeszcze możemy Ci pisać
Ze na NFZ większość o ile nie wszystkie badania masz bezpłatne, a prywatnie płatne .

Do góry