reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Onadla niego, 2 MHz ale to już mało ważne bo słyszysz czy widzisz. Gratuluję!
Boli Cie tez brzuch? U mnie tego bólu na wysokości jajnika ale po stronie prawej w podbrzuszu wcześniej nie było.. Boli jak oddycham jak mega kolkaa.

Ciekawe czy to prawda z tymi tetnami a płcią. Emka, jak to jest i było u Ciebie?
Syn 160-180 teraz to samo.. Juz nie pamiętam jakiexsa założenia.

Linka pamiętam, że Ty miłośniczka juz dłuższy czas. Dzis nie masz??
Oddalabym swoją :-)

Emka jak zrobisz to smacznego!!

Licze, ze to tylko gorszy dzień a nie powrót do 'normalnosci'..

Lilith moja koleżanka tętno płodu miała zawsze w granicy 150 i chłop :D

Lilith ja dziś też wymiotowalam :( ale trochę mnie to uspokoiło bo już się bałam że cos nie tak

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Linka i jak, zajadalas??
Ja się boję znowu tykac cokolwiek..więcej tracę niż przyjmuje i tak myślę czy sobie tymi solonymi orzeszkami nie zaszkodzilam albo woda gazowana, bo zoladek tez szaleje..
Chyba zrobię sobie zupę dyniowa heh.
Milagros mam nadzieje, ze juz lepiej. Ponoć takie kiepskie dni mogą wracać jakiś dłuższy czas. Byleby z maluszkiem było Oki.

Jak Czytalam to niby chłopcy mają niższe niż dziewuszki ale u mnie i paru innych mam się to nie sprawdziło. Wiadomo, że to tylko przypuszczenia i gdybanie ale wcsumie ciekawe.

Nie wychwycilam gdzie pisaliście o wysokości tętna a płci . Jest w ogole cos takiego ?

Mój maluch ostatnio na badaniu miał ok 124, ale Nikos jakoś na początku tez tak miał . Przy zaawansowanej ciazy miał juz ok 150

W pierwszej ciazy wychwycilam tętno jak przyszedł detektor koło 70 dc a teraz chyba wczesniej ale nje pamietam koedy :) wlasnie musiałabym posłuchać no dawno tego nie robiłam :)

Kurde syn znow miewa zatwardzenia nie wiem jak mu pomoc dużo pije ...

reklama
Do góry