reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Pierwsze słyszę w obecnych czasach o tych farbach,. 10 lat temu owszem.. Ja używam tylko fryzjerskich, w ciazy z synem schodzilam z czarnego na platyne robiąc tez kąpiel rozjasniajaca i nic się nie działo.. A włosy farbuje tylko sama bo fryzjerom nie ufam. Co prawda o ciąży wtedy nie wiedziałam. Teraz juz chyba w 5tc farbowalam na 9 i 6, mieszance.

Ja i Emka używamy detektora.

Ja jeszcze nigdy z pazurami nie byłam, wiem wiem dziwne to. Może kiedyś się zmobilizuje, to podpowiecie co i jak bo takie to teraz cuda robią.. Nie znam się ani trochu co warte a co nie.
Ostatni raz to byłam na zdobieniach własnych przed ślubem..

Milagros bardzo mi miło. Jak się zmobilizuje to poproszę o rady. Przede wszystkim jakie, bo tyle tego jest. No i jak o to dbać.
Chce od 2 trym się pozbierać. Potrzebuje tez rad od Was odnośnie kremów czy pudrow.

Onadlaniego, z synem pierwszy raz w 8+5 (bo akurat przyszedł) a w obecnej 8+2. Słucham codziennie rano i wieczorem. Wcześniej łapał roznie ale jak było tętno lub tylko bicie to Oki. Na obecnym etapie 10+2 max szukam dwie minuty i od razu się pokazuje.

Oo Iza doczytalam! Czadowo i więcej mądrych głów tym lepiej!! Przyda się kosmetykowy wątek, bo i dla maluchów później.

Używaj, nic nie szkodzą. Tylko żel daj albo jak i mnie Emka uświadomiła oliwke.
Aaa ilo MHz masz? Jak niedużo to nie panikuj jak nie złapiesz :-)

Moj zrobił, ziemniaczki, mizerie, kotleciki..czuje juz zapachy..no obrzydlistwoo! Dziś mam słaby dzień..znowu wymiotuje i boli dalej to po prawej..

reklama
Do góry