marti0621
Fanka BB :)
tzn wymienilam wszystkie ktore mam z karty ciazy,ale nie mam zaznaczone ktore kiedy. u mnie jest taka dziwna sytuacja troche. chodze do gin do innego miasta prywatnie a ona wiedziac z jakiego jestem miasta powiedziala,ze bedzie tego i tego dnia w przychodni u mnie w miescie i zebym wtedy przyszla.ale nic mi nie mowila czy mam mocz wczesniej zrobic czy nie. jutro rano w przychodni powiem,ze moja gin kazala mi tu przyjsc ,mowila,ze bedzie.
kazala mi przyjsc do przychodni do ktorej ja nie naleze. ale to jest normalna przychodnia publiczna na nfz.
ja nie pracuje,ale jestem dopisana do ubezpiecznie taty bo sie nadal ucze.
a z reszta nie jest czasami tak ,ze kobiety w ciazy sa automatycznie ubezpieczone az do okresu kiedy skonczy sie polog? moze cos wiecie.
Koalka - ja jutro zaczynam rowno 10 tydzien,ale czekalam z badaniami jak ona tu bedzie.
a czemu Ty nie placilas? masz jakas umowe podpisana przez zaklad z przychodnia czy cos w tym stylu?
ja sie kompletnie nie znam na tych badaniach
kazala mi przyjsc do przychodni do ktorej ja nie naleze. ale to jest normalna przychodnia publiczna na nfz.
ja nie pracuje,ale jestem dopisana do ubezpiecznie taty bo sie nadal ucze.
a z reszta nie jest czasami tak ,ze kobiety w ciazy sa automatycznie ubezpieczone az do okresu kiedy skonczy sie polog? moze cos wiecie.
Koalka - ja jutro zaczynam rowno 10 tydzien,ale czekalam z badaniami jak ona tu bedzie.
a czemu Ty nie placilas? masz jakas umowe podpisana przez zaklad z przychodnia czy cos w tym stylu?
ja sie kompletnie nie znam na tych badaniach