reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Aob gratki Chrzesniaka :). Co do zwierzątka my mamy świnke morską skinny dla alergikow :) Jest cudna spokojna nie gryzie w nocy nie piszczy jest poprostu kochana. Corka jest w niej zakochana Pepcia nasza :) W utrzymaniu jest oki tylko jedyny minus to trociny....
Lilith waz o kurde ja bym sie bala;) No ginekolog za tydzien chcial mnie widziec wiec ja sie ciesze bo zobacze dzidziola :) a prenatalne 21 (ale zmienie na 28) :)

reklama
Keejti ile Twoj ma ze sie martwisz ?
Proszę Cie chłopak ma prawo tyle mowic w tym wieku dziewczynki nje wszystkie mowię, mój ma 18 mcy i tez mowi po swojemu większość :) jak bedzie mieć 3 - 4 lata to mozna sie martwić ale jak mowi podstawowe słowa to jesu wszystko ok:)

Ivi dbaj o siebie!

Ja dzis pobudka o 6 rano zwiozlam psa na operacje wracając no byłam na czczo zrobiłam badania , potem wyprawiłam meza za granice poleciałam do kosmetyczki a teraz odpoczywam z małym ktory spi i niech soi jak najdłużej i czekamy na telefon by odebrać pieska.

Lilith widac ze nawiedzona rodzinka ;p żart ale za węże podziwiam:) mój były miał jakiegos gada a fee :) a syn ile
Ma lat? Macie juz jakies węże? Jakie? Kiedyś maz opowiadał
Jak znajomy ich mówił
Ze
Maja takiego super pytona i jest taki fajny udomowiony nawet sie kładzie z nimi do łóżka .... Dopiero trzeba było go uświadomić ze on sprawdzał czy da radę ich zjeść ! Masakra ;/

U moich rodziców
Stoi od wielu lat puste akwarium / ja całe
Życie miałam rybki/ sle słuchajcie moze mi doradzicie chyba jakies felerne bo na tamten czas mieliśmy najlepsze filtry zewnętrzne wewnętrzne i potem nawet próbowałam starego zewnetrznego ale nic szyby zachodziły jakby zielonym glonem szorowanie było wszystkim i nic nie pomagało ... A szkoda bo jeszcze mój były nakupowal pięknych paletek glonojadów ale tych w paski no miało byc cudownie a sie mulilo strasznie / nigdy nie miałam
Takiego problemu a z tym sonie poradzić nie moglismy .

Ja tez s ciazy jadłam wszystko !ba! Pierwszy kwartał tylko mandarynki kilka kg dziennie !

Tez całe życie miałam świnkę morska piszczała jak sie wchodziło do domu z radości :)

Ok ide spać :)

Aob pytasz o królika no ja kupiłam w sklepie ze zwierzętami królika miniaturke to urosła chyba ze 2 kilo z 6 lat temu do tej pory żyje skubany. Trzeba często przebierać klatke bo śmierdzi Ale mówię wszystko zależy jaka "miniaturke" kupisz :). Co do zachowań to też zależy od królika jeden jest łagodny drugi potrafi ukasic. Moja ostatnio u babci się bawiła to ja złapał zębami.
Miałam świnie morska fajna była taka milusia i nie gryzla ale szybko zdechla.

Aob gratki dla chrzesniaka

Milagros współczuję strasznie. Niech teściowa gotuje. Albo każdy dla siebie.
Nam ksiądz na naukach mówił, żeby nigdy sie nie mieszkać z żadną ze stron.

Dziewczyny super te wasze kotecki, ale ja jakos do bloku nie chce zwierzaka.

Aob gratki dla chrzesniaka.

Ja dużo rzeczy nie jadłam w ciąży z Zu, a teraz tak nie uważam. Syndrom drugiego dziecka.

Keejti, synek kolezanki zaczął mówić dopiero w wieku ok. 3 lat i wszystko było w porządku :)
Fajnych masz teściów :)

Milagros, przykre to, macie jakiś podział z gotowaniem, jak ktoś robi, to dla wszystkich? A kiedy przeprowadzka?

Ja wczoraj wieczorem kabanosy zjadłam i wylądowały w kibelku, a już 2-3 dni nie wymiotowałam...
A jem wszystko właściwie, poza surowym czy niepasteryzowanym. O ile oczywiście mnie nie odrzuca od czegoś ;)

Aob u nas wystarczy zmiana raz na tydzień :) ale używamy tez granulek nie tylko trocin;)

Ja juz po wizycie, opisałam w odpowiednim wątku:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry