Keejti ile Twoj ma ze sie martwisz ?
Proszę Cie chłopak ma prawo tyle mowic w tym wieku dziewczynki nje wszystkie mowię, mój ma 18 mcy i tez mowi po swojemu większość
jak bedzie mieć 3 - 4 lata to mozna sie martwić ale jak mowi podstawowe słowa to jesu wszystko ok
Ivi dbaj o siebie!
Ja dzis pobudka o 6 rano zwiozlam psa na operacje wracając no byłam na czczo zrobiłam badania , potem wyprawiłam meza za granice poleciałam do kosmetyczki a teraz odpoczywam z małym ktory spi i niech soi jak najdłużej i czekamy na telefon by odebrać pieska.
Lilith widac ze nawiedzona rodzinka ;p żart ale za węże podziwiam
mój były miał jakiegos gada a fee
a syn ile
Ma lat? Macie juz jakies węże? Jakie? Kiedyś maz opowiadał
Jak znajomy ich mówił
Ze
Maja takiego super pytona i jest taki fajny udomowiony nawet sie kładzie z nimi do łóżka .... Dopiero trzeba było go uświadomić ze on sprawdzał czy da radę ich zjeść ! Masakra ;/
U moich rodziców
Stoi od wielu lat puste akwarium / ja całe
Życie miałam rybki/ sle słuchajcie moze mi doradzicie chyba jakies felerne bo na tamten czas mieliśmy najlepsze filtry zewnętrzne wewnętrzne i potem nawet próbowałam starego zewnetrznego ale nic szyby zachodziły jakby zielonym glonem szorowanie było wszystkim i nic nie pomagało ... A szkoda bo jeszcze mój były nakupowal pięknych paletek glonojadów ale tych w paski no miało byc cudownie a sie mulilo strasznie / nigdy nie miałam
Takiego problemu a z tym sonie poradzić nie moglismy .
Ja tez s ciazy jadłam wszystko !ba! Pierwszy kwartał tylko mandarynki kilka kg dziennie !
Tez całe życie miałam świnkę morska piszczała jak sie wchodziło do domu z radości
Ok ide spać