reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry :) moje samopoczucie po wczorajszej wizycie jest duuuuzo lepsze :)

A Wy pijecie witaminy jakieś? Same wybieralyscie czy gin Wam mówiła jakie kupić?

Dziś mam jechać później do mamy bo mi obiecała ze mi upiecze placek drożdżowy z budyniem czekoladowym mniami :) to jej prawie powiem że się jej gromadka wnuków powiększy bo jeszcze nie wie ;)

Nie mam pomysłu na obiad :/

gaga ja biorę femibion, teraz 1 a w II trymestrze II (już z kwasami)

że prowadzę bloga to jeszcze za dużo powiedziane, do tej pory, jak pracowałam, nie było to na tyle regularne by było czym się chwalić ;) ale teraz uzupełniam archiwum, przenoszę wpisy, zmieniłam domenę, wygląd.. i ruszam pełną parą :) blogi mam dwa - jeden taki parentingowy, o życiu, dzieciach itd ;) a drugi typowo branżowy, o analizie i zarządzaniu projektami :) parentingowy to wesolaferajna.pl , ale uprzedzam że jeszcze ciut mu brakuje ;)

no i zamiast odpoczywać sprzątam mój kącik krawiecki.. cała ja ;) ale może uprzątnę na tyle żeby do maszyny w końcu usiąć w przerwach między "wszyskim innym" :D

Zjadłam jajka dziwne to uczucie odrzuca od wszystkiego ale jak już zacznę jeść przechodzi. O wiele lepiej.

U mnie dziś studenckie zakupy i rabaty w galerii i tak się zastanawiam czy jechać, to od 18 trochę nie chce m ciągnąć ale może się zgodzi w super pharm mam - 50 na makijaż a czaje się na nowy liner i jeszcze parę rzeczy. No i ma inne sklepy ok 20-30 proc a mi kurtka potrzebna. Tylko tyle że on taki zmęczony wróci, kilka godzin tylko spał i jakoś nie mam serca.

Witam sie i ja..

Mialam dzis koszmary przez co sie nie wyspalam..

Marti zapytaj lekarza co masz robic najlepiej, bo co lekarz to inaczej troche..
ja takie robilam

52a5d1d2ce377fa349ce19c0d60689c3.jpg

Witam. Ja miałam ciężki wieczór w dodaj mdlilo mnie strasznie a o wymiitach już nie mówię.

Była mowa coś o badanaich i gbs robi się pod koniec ciąży żeby wykluczyć paciorkowca z grupy B jest to ważne badanie przy porodzie sn.
A inne badania robione na początku miałam morfologie , glukoze, toxo, hiv,HCV, HBS, Rozyczka , WR i mocz

reklama
Witam się i ja z rana mój pierworodny ma dziś test 3 klasisty poszedł w garniturze i z piórnikiem do szkoły juz niema go 2 godziny czekam niecierpliwie na niego ...

Mam pytanie odczowacie jajniki mnie dziś tak mocno zaklulo w lewym jajniku , że wstać nie mogłam

Do góry