reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Dokladnie :-) w ciazy z synem tez tydzien pozniej bylo serducho dopiero;-)
ale ja poszlam ze wzgledu na niedawne poronienie i leczenie po.. teraz chcial zobaczyc czy tym razem sie.rozwija...
Pewnie że tak, spokojniejsza jesteś. :) dlatego ja też tak szybko poszłam bo się boję że znów stracę ciążę.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Aob, mysle ze możesz odetchnąć. Faktycznie taka natura skoro poprzedni był taki sam. Ważne by się bez powodu nie zamartwiac! Za dwa tyg.tez usg? Juz na pewno serduszko zobaczysz.
Dziękuję za radę z tym dupkiem i jak widać może zdobędę brakujący na te kilka tygodni. Jaka dawkę byscie polecily? Te 2x1? Racja chyba..Teraz mniej stresu a miesiąc to kupa czasu, do tylu osób już pisałam z zapytaniem..Mój problem to uk i przesyłka pkus komplikacja pkatnosci.

Oj ile pistow nowych, Nim ten wysyłam aż nie wyrabiam haha.

O cytologie jutro zapytam, chyba wstrzymam się do 15 bo po uplawach nic nie zostało ale globule jeszcze ciekna, wiec mogłoby falszowac badanie jutro.

Milagros, duphaston jest chyba naturalny a lutka syntetyczna. Dobrze to nazywam? Nie chce Cię w błąd wprowadzac kurcze. Wpisz kochana opis to od razu powinno być napisane w zrozumiały sposób o co chodzi. Co do dawki to właśnie nie wiem, czy tu niższa nie wystarczy poprzez naturalność. Zaraz sama piczytam.

Aob smacznego!!!
Z tego co wyczytałam masz taka sama dawkę duphastonu, biorę go 2x1. Dobrze się po nim czuje :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Milagros edytowalam pist wyżej. Jeden jest naturalny, tj.lutka a duphaston jest syntetyczny. Ale czy dawki mają u nich znaczenie to nie wiem, może doczytam bo różnica spora..
Chyba zaraz wezmę..

Nie mogę o tym czytać bo zaraz paranoi dostaje.. Do tego dzis mnie kluje znowu wiec to stanu nie poprawia, musze wrzucić na luz, idę wziąć jedna dawkę i nospe a nie się zamartwiac..

Ostatnia edycja:
Lilith terax juz ciesze sie, ze jest i ze rosnie, a co dalej zobaczymy:-)
co do luteiny ja biore 2x1 i w sumie jest tak troche.zapobiegawczo, wiec chyba dawka nie za duza.. mam luteine 50, ale szczerze to noe wiem jak z tym drugi jest..

Dzieki dziewczyny za kciuki i pozytywne fluidy :-) dobrze byc w takiej grupie :-D

Ide gotowac, bo umre z glodu B-)

Maz mi gołąbki wiezie!! Ale mam ochotę! Chyba mięsa mi się chce.. Jakie to spagetti robisz? Zwykle czy z mielonym? Chyba tez bym zjadła.
Wzielam ten duphaston, macie rację ale juz nic nie czytam bo same tragedię tam a ja juz siebie w tym widzialam. Napisałam do tylu osób o te leki, ze coś w koncu wynajde bez względu na odległości i problemy. Będzie dobrze!

Doczytalam o tej dawce. Lutka niby wyższa ale ze naturalna to jest słabsza. Dupek ponoć hest silniejszy mimo dawki 10mg. Juz temat porzucam, szkoda stresu.

Aob ja tez biore lutke 2x1ale ja jak sobie sama zaaplikuje to nieraz widze na bieliznie a jak maz zaaplikuje to spokoj mam.

Oj jakis spioch mnie dzisiaj ogarnia. Smetna pogoda u mnie za oknem. W dodatku caly tydzien bede spala sama bo maz ma trzecia zmiane :-/ jutro jeszcze do dwntysty znowu ide..pomarudzilam sobie troszke

No ale sie objadlam aż niezdrowo tak.. Gram teraz w wyścigi z moim haha. Kluje was też czasem w srodku? Nie chodzi o ten ból rozciągania czy uwierania a dosłownie klucia w srodku..

reklama
Milagros mój maz kiedyś sie śmiał ze nawet w gory poszłabym w obcasach ale w poprzedniej ciazy przestałam tylko jak musiałam i na ślubie miałam a tak to płaskie nawet ostatnio sobie kupiłam ładne botki na obcasie i pewnie założę je za kilka lat znow - czytaj ciaza i potem okres karmienia i dochodzenia do siebie...

Ja swoj pedantyczny charakter tez trochę ujarzmilam :) owszem mam codziennie ogarnięte i ogólny porządek ale potrafię zebrać kurz np przez tydzień xzy dwa kiedyś niedopomyslenia:)

Ja dzis senna na maksa sprawy załatwione mięso zaraz wstawiam do piekarnika i powiem Wam oczy na zapałkach trzymam ... Wczoraj to nafukalam o tej porze ba meza i poszłam spać po godzinie wróciłam jak nowo narodzona ...

Do góry