reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Gosia to pidziwiam. Ja bym głowy do tego nie miała i roztargnienie tez swoje robi. Z robota to prawda, trochę tu trochę tam i czas ucieka. Normalnie mam taką rutynę, ze w konkretne dni robie konkretne rzeczy ale musze mieć super ogarniete na środę bo mi tu taka babeczka na przegląd wpada, to stwierdzilam, ze jak dzis ogarnę cała chatę to w środę i tak syf będzie, wiec zrobię to jutro po lekarzu bo aż szkoda roboty. Tylko w rezultacie nie mam co robić. Obiad juz mam, ciasto tez, prania się robią, poprasowane starsze.. Tak od dawna nie miałam. Normalnie pewnie wskoczylabym na bieznie i pocwiczyla ale teraz tez nie można.. Dla mnie to katorga jakaś..

Dorota, widze ze coreczka Twoja jest miesiąc starsza od mojego :-)

reklama
Człowiek szybko przyzwyczaja się do życia A ciągłym biegu :) ja znów cieszę się chwila wolnego bo wcześniej jak pracowałam to czasu nie miałam Na nic A teraz w końcu pozalatwiam trochę spraw :) zaraz jadę na zakupy :) muszę jakieś buty sobie kupić i może torebkę :D

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Lilith oj ja też usiądziec nie umiem, lubię sprzątać :-), odkąd jestem w ciąży usiadłam na d...., boję się robić wszystko tak jak wcześniej no boję się że coś się stanie, że przedobrze, nie leżę cały czas, dużo siedzę, sprzątam tylko to ci trzeba do tego prania i obiady no i zajmowanie się dziećmi, ale ja to panika więc wole się oszczędzać.
A ile ci tego dupka przyszło, jak go będziesz dawkowac?

Katerineczka a ile bety było w czwartek?

U mnie jestem 26 bez @ dlatego moja ciąża też starsza, zjadłam kanapki i teraz niefajne uczucie w buzi, ale nie mogę nic powiedzieć bo dziś póki co tylko słabe mdłości.

Dorota dzieki ze pytasz wieczorem wstawie zdjecia :)
Lilith ja Tez pranie wstawilam dalam mieso do pieca łozka zascielilam Corki zabawki sprzatnelam pozmywalam po sniadaniu i moge odpoczywac za 10 minut pewnie juz maz z Corcia beda i na nowo bałagan :) Teraz maz ma 2 dni wolnego wiec bedzie luz ;) Wiem o czym piszesz ja tez zawsze staram sie sprzatac wieczorem bo Corka zrobi taki balagan jakby tornado przeszlo wiec wole raz sie spocic i sprzatnac niz kilka razy na dzien haha :)

Dziewczyny A jak u Was z chodzeniem na obcasach ? Bo brak mi innych butów w szafie :) A moja teściowa na mnie krzyczy że nie wolno :|

Człowiek szybko przyzwyczaja się do życia A ciągłym biegu :) ja znów cieszę się chwila wolnego bo wcześniej jak pracowałam to czasu nie miałam Na nic A teraz w końcu pozalatwiam trochę spraw :) zaraz jadę na zakupy :) muszę jakieś buty sobie kupić i może torebkę :D

haha zazdroszcze zakupow :) Ja kiedy Urodziłam Coreczke wpadłam w manie zakupowa ale tylko dla Niej siebie zazwyczaj na wyprzedazy 2 razy w roku obkupie haha :D Bershka czy reserved czy hm ;) Moja Corka przyznaje oficjalnie ma wiecej ubran niż Ja :) Uwielbiam ją stroic :) Dla siebie mi zal czasem cos kupic wiec czekam do wyprzedazy natomiast dla Corki co msc cos kupie haha :) Ja chodze w adidasach czy balerinkach czy botkach na plaskim :)

haha zazdroszcze zakupow :) Ja kiedy Urodziłam Coreczke wpadłam w manie zakupowa ale tylko dla Niej siebie zazwyczaj na wyprzedazy 2 razy w roku obkupie haha :D Bershka czy reserved czy hm ;) Moja Corka przyznaje oficjalnie ma wiecej ubran niż Ja :) Uwielbiam ją stroic :) Dla siebie mi zal czasem cos kupic wiec czekam do wyprzedazy natomiast dla Corki co msc cos kupie haha :) Ja chodze w adidasach czy balerinkach czy botkach na plaskim :)
To chyba każda mama tak ma, moja do tej pory czasami zamiast sobie kupuje coś nam :D jak idę z jakąś mama na zakupy to zawsze mam pilnować żeby nie kupowały ubranek dziecięcych :)

Nie noszę teraz butów na obcasie, dopiero latem ale teraz sobie podaruje.
Gosia.. Ja tak syna bym obkupowala ale dla siebie zawsze mi kasy szkoda.. Wiec chyba wiem o czym mówisz.
Ja z tych co sprzątają na bieżąco, jestem mega pedantyczna i mam zaburzenia na tym tle. Ale mlody sprząta pi sobie i dużo mi pomaga, wiec nie narzekam. Gorzej ze starsza..jej pokój omijam szerokim łukiem..
Dorota tez się ograniczam, jak mąż jest to odkurza za mnie, podłóg juz tez nie myje ale co robić jak się usiądzie? Nie znam tego.. Książkę to bym poczytala ale teraz się nie skupie i mały tez nie da.
Ze sprzataniem, ja codziennie raz lub dwa razy odkurzam choćby..przy tej ilości kotów dlugowlosych i alergiach nie ma innej możliwości. Dom calutki ogarniam co dwa dni do tego mam 3 akwaria i dwa terraria, tym też się z rana zajmuje, pozniej juz maz..
Mysle, ze jak zacznę się czuć jak w poprzednich ciazach to i tak legne z powodu wymiotow haha.

Mało tego dupka mam, 53 tabletki. Nie wiem jeszcze czy juz brać czy jednak się wstrzymac.. Jakbym brała to rano i wieczorem. Z synem brałam lutke 50 raz dziennie na wszelki wypadek.. A teraz ze względu na ilość boje się już brać bo w kuepskim ojresie by się skończyło.. No chyba ze jeszcze sobie załatwię..

Mdlo mi coś.. Zjadlam patyczki z serem z synem i nic więcej nie wcisne, zas coś kluje z boku dzis heh..

Lilith oj z tym pedanctwem to Ty masz tak samo jak ja, ja to czasem jestem zła sama na siebie ze usiąść nie mogę no jak usiadłam to myślałam co można jeszcze zrobić.
Teraz też bym o wiele więcej robiła ale daje na wstrzymanie, zabawki sprzątamy wieczorem tzn dzieci, co drugim dzień dzieci odkurzaja ;-), ja codziennie w kuchni mopem jadę ;-), zmywam, gotuje, Piore, także pocieszam się że i tek duzo robię.
Ja bym już zaczęła brać dupka a później kombinacja, mnie wczoraj gin mówił że można poronic z braku hormonu ( progesteron dobrze mówię) więc ja się luteina zabezpieczam,teraz jakby nie patrzeć jest najgorszy okres więc ja bym już dupka brała.
Moja Lili z 18 czerwca 2014 a twój syn? I jak ma na imię?

Gdzie aob?

reklama
Do góry