reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ivi ja bym już osobiście bety nie robiła.
Nessi w środę wizyta? Który tydz będzie według Om?
Nessi w środę wizyta? Który tydz będzie według Om?
aob66
Moderatorka
Lilith ogolnie robie sama z pomidorow (obecnie z puszki) sos, doprawiam po swojemu i duzo pietruszki lubie, a mlodemu pulpeta do tego jakiegos, bo ja nie lubie mieloneg... maz jak jest to tez obowizkowo duzo miecha... a teraz byn kurcze golabka zjadla ach...
A co do kluci to tez czasem cos poczuje, ale nie za czesto...
Ivi krzyz mnie tez boli, ale to raczej nic zlego sie nie dzieje.. teraz nabierze ksztaltu, tzn wygnie sie ja zreszta mam troche krzywy kregoslup stad byle bzdura i boli.. np jak krzywo siedze, albo jakos zle leze :-) ale tak do wytrzymania..
Katerineczka super beta tez mysle ze moze byc i nawet serducho :-) ale nie musi, wiec lepiej sie na za duzo nie nastawiac
Dorota ja chyba pojde za tydz, bo w ogole mysle nad zmiana lekarza.. ten ogolnie jest najtanszy i daje badania na NFZ, ale pozniej kaze przychodzic co tydz nawet, noe do wsxystkiego podchodzi powaznie, a najgorsza jego wada to taka, ze nie pracuje w zadnym szpitalu..
Tekila tez slyszalam zeby unikac szpilek,ale nikt mi nie mowil dlaczego.. mysle, ze po pierwsze chodzi o zylaki, krazenie krwi, a dwa to poznoej pewnie o puchniecie nog.. tak na swoj rozum.. ja ogolnie od pierwszej ciazy chodze glownie na plaskim, wiec i teraz nie bede miala problemu... botki pozniej trampki, baleriny, adidasy...
A co do kluci to tez czasem cos poczuje, ale nie za czesto...
Ivi krzyz mnie tez boli, ale to raczej nic zlego sie nie dzieje.. teraz nabierze ksztaltu, tzn wygnie sie ja zreszta mam troche krzywy kregoslup stad byle bzdura i boli.. np jak krzywo siedze, albo jakos zle leze :-) ale tak do wytrzymania..
Katerineczka super beta tez mysle ze moze byc i nawet serducho :-) ale nie musi, wiec lepiej sie na za duzo nie nastawiac
Dorota ja chyba pojde za tydz, bo w ogole mysle nad zmiana lekarza.. ten ogolnie jest najtanszy i daje badania na NFZ, ale pozniej kaze przychodzic co tydz nawet, noe do wsxystkiego podchodzi powaznie, a najgorsza jego wada to taka, ze nie pracuje w zadnym szpitalu..
Tekila tez slyszalam zeby unikac szpilek,ale nikt mi nie mowil dlaczego.. mysle, ze po pierwsze chodzi o zylaki, krazenie krwi, a dwa to poznoej pewnie o puchniecie nog.. tak na swoj rozum.. ja ogolnie od pierwszej ciazy chodze glownie na plaskim, wiec i teraz nie bede miala problemu... botki pozniej trampki, baleriny, adidasy...
aob66
Moderatorka
Nessi cieszmy sie z braku objawow :-) pozycz mi troche spokoju
aob66
Moderatorka
Wychodzi mi 6 tydzień, Ostatnia @ była 30 stycznia
Ja @.mialam 29.01 wiec podobnie, ale owu mam zawsze pozniej niz powinnam B-) moze juz bedzie serducho :-)
aob66
Moderatorka
Mam nadzieję, bo ginka przełożyła mi wizytę na później właśnie ze wzgl. na to by było słychać kropka
A na ktora masz wizyte?
reklama
animka90
Fanka BB :)
Moj ginekolog mówił, żeby nie chodzic na obcasach bo robi się jakby czarna przestrzeń w kregoslupie i później możemy miec bole pleców do końca życia nie wiem ktos coś z tego zrozumie ale nie umiem tego napisać, musiałabym pokazać
U mnie caly czas mdłości ale w gruncie rzeczy to sie nawet ciesze
U mnie caly czas mdłości ale w gruncie rzeczy to sie nawet ciesze