reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Keejti nie mam. W dodatku po wizycie bede musiała jechać po dzieci i potem z nimi na zajęcia. Nie ma jak odpocząć:(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ivi trzymam kciuki aby wszystko w porządku było. .. czasem jest tak ze mimo że nie mówi się nic dziecia to czują ze coś jest nie tak i są grzeczne ja tak miałam ostatnio nie mogłam się zwlec z łóżka to takie aniołki cicho siedziały żeby mamy nie budzić :) nie przeszkadzać śniadanie mi zrobili nożem plaskikowym kanapki z tona masła i dżemu i musiałam zjeść jak tak dbali o mamę :) ja mam te bilansem na 14.45 dopiero eh jakbym wiedziała to by poszli do przedszkola

Katarineczka staram sie nie martwić, to nie żywo czerwone ani różowe plamienie tylko brązowe, wiec dla mnie"normalne". Ale kurcze nie powinno go być, i to mnie niepokoi. Szczególnie ze w nocy było go na prawdę dużo:( ale tez wczoraj był intensywny dzień i pewnie od tego. Byle zobaczyć ze z maluchem wszystko ok.. Wtedy zupełnie nie bede sie martwić ;)

Moja dwulatka dorwała sie do kredek :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ivi rozumiem Cię, jak zobaczysz Dzidzie to się uspokoisz, o której się wybierasz?

Ja dziś mam wizytę u endo. I tsk nic nie poradzi na moje skaczace wyniki ale idę dla świętego spokoju.

Do góry