reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Joasia jak urodzisz to zobaczysz jaka duża masz już córkę ... urośnie w oczach i nie będziesz jej widziała jako maleństwo juz ( przynajmniej ja tak miałam ) szłam rodzic zostawiłam malucha w domu przychodzę a tu duży chłopak :)

reklama
Hej laseczki:) ja dzis mam spokojniejszy dzień to moze trochę was nadrobię:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ivi ale masz szczęście jak maluchy szykowałam do przedszkoli i przyszło mi przypomnienie ze jeden ma szczepienie a 4 i2 latek bilans i poprostu niewiele jak ich ogarnę w gabinecie bo moje to cwaniaki w domu a jak co do czego dojdzie to takie panikarze.... mój przyjdzie z pracy niedługo to spać mu nie dam i go wyciągnę z nami :) napewno się ucieszy

Ja na bilans sie wybieram i dojść nie mogę. U nas w przychodni głupia polityka że trzeba sie zapisywac w ten sam dzień a najczęściej dzieci ma szczepienie już do przodu zapisuje doktorka a tak z ulicy ciężko się dostać. Wczoraj chciałam iść to rano zajety telefon a potem nie odbieraly. Zawsze to mąż rano zapisać przed pracą, a teraz to bym musiała ją najpierw ciągnąć z rana, a potem jeszcze raz na wizytę.

Witam :-) mlody dal mi dzis pospac ;-)

Lilith ja bym nie aplikowala przed badaniem.. a co do samego badania teraz nie robilam, bo mialam aktualny wyniki po poronieniu, ale w pierwszej ciazy robilam i u mnie bylo delikatme plamienie, a nastepnego dnia juz noc.. gin mowila, ze tak moze byc..

Iza ja spie bez stanika takze nie.pomoge, ale jak dziewczyny pisza sportowy moze Ci podpasuje :-)

Linka 8lat wow sporo :-D a bilansow nie zazdroszcze heh :-) maz jak dla mnie bylby obowoazkowy...

Joasia tez mam sporo ubranek, ktorych mlodemu wcale nie zalozylam.. teraz juz wiem ile mniej wiecej naszykowac to bede miala duuuzo mniej, a przynajmniej na poczatku :-)

Lilth znow.przez Ciebie che mi sie hot doga :-\ ale.jeszcze orzeszki od wczoraj za mna chodza :-) ziemne solone mmmniam :-) musze poczekac az moj z pracy wroci, czyli dlugo:-\

Wyniki juz mam i sa chyba idealne :-D ciezar wlasciwy moczu tylko nie miesci sie w granicach a te wszystkie rozyczki toxo i ta reszta jest oki :-D

Ja sie witam :) U mnie troszke lepiej samopoczucie :)
Witam nowe mamusie :) Ja zaczełam juz 12 tydzien tak sie stresuje dzis wizyta ;) Ciekawe ile dzidziolek urosl :)

Hej, my już od rana na nogach bo tata wychodził do pracy a wcześniej zrobił nam zakupy i tym sposobem od 7.30 do 23.30 sami w domu a jeszcze taka brzydka pogoda. Nie wiem co będziemy robić. Martwię się bo mon Julek nie mówi praktycznie i chce go jakoś zachęcić jak tak w domu siedzimy. Tzn próbuje coś powiedzieć ale mu nie wychodzi tylko takie słowa mama tata da ta. Staram się jak najmniej telewizji. Komputera wcale nie odpalam żeby nie widział że ja siedzę. A czasem ludzie mnie pytają czy do lekarza z nim się wybieram. Ja zawsze byłam zdania że każde dziecko we własnym tempie ale tak po którymś pytaniu zaczęłam się dolowac.

Linka wow. Szczerze podziwiam. Ja karmilam ok miesiąca julcia później trochę sciagalam. Ale tyle bym nie pociągnela napewno. Podziwiam.

Iza ja właśnie w tamtej ciąży spałam codziennie w staniku sportowym ichyba dzięki temu nie obwisly aż tak chociaż zmalaly. A teraz znów muszę chyba zacząć bo rosną w szybkim tempie no i dużo nawilżania

Maz mi zrobił tyle zakupów że myślę ci na obiad i chyba będzie gyros z frytkami :)

reklama
Linka ja dzieciaki wysłałam do przedszkola z mężem, siedzę tylko z najmłodsza.. Ale dzis dzień siedząco leżący bo plamienie sie nasiliło, dzis po południu pędzę do lekarza (chyba ze sie pogorszy to lecę na IP).
Mam nadzieje ze mała wytrzyma przy bajkach i prostych zabawach ze mną siedząco- leżąca:(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry