reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

To ja chyna mogłabym zostać lekarzem bo jadłam pizzę przy tym, ale widziałam sporo filmików z Cc i to jakies dziwne ...

Ewa mówisz o teście Nifty, u nas tez drogi, a po xo chcesz fo robić jak nie ma wskazań , ja robiłam po sugestii lekarza so amniopunkcji ktora daje 1proc ryzyka poronienia w innym wypadku nie robiłabym .

Mama czwórki spokoju.

reklama
No ja ogladalam, maz tez musiał. Dobrze jest wiedzieć jak to wygląda a wstyd. Dwa razy już to przechodzilam a znam cc tylko częściowo..

Mam zapytanie. Idę do lekarza zrobić cytologie i inne badania. I tak.. Na wieczór zakładam globulke lutki, ona jest coś jak hmm taka biała globulka, zostawia ślad tez w postaci białej parafiny? Nie wiem do czego to pirownac. Czy lekarz zauważy to ustrojstwo podczas robienia wymazu? I drugie pytanie, czy ta lutka może mieć wpływ na wynik badania?

Dziewczyny Powiedzcie co robicie z cyckami hehe :D w żadnym staniku nie dam rady spać ..nie wygodnie..a nie chce ich puszczać luzem żeby ta skora nie rozciagala sie i nie wisiały mi później :p

To ja chyna mogłabym zostać lekarzem bo jadłam pizzę przy tym, ale widziałam sporo filmików z Cc i to jakies dziwne ...

Ewa mówisz o teście Nifty, u nas tez drogi, a po xo chcesz fo robić jak nie ma wskazań , ja robiłam po sugestii lekarza so amniopunkcji ktora daje 1proc ryzyka poronienia w innym wypadku nie robiłabym .

Mama czwórki spokoju.

Hej , no właśnie ginekolog zasugerowala ze względu na moj wiek 38 lat. Ale kurczę takie miałam trochę wrażenie ze ona ma prowizje z tego... Miałam strasznie zamieszanie w głowie robić - nie robić ale postanowiłam zrobić chociaż kasy żal trochę .
Buźka kochane ! Dobranoc

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Lilith ja z powodu luteiny w zeszłej ciszy nie miałam robionej cytologii.

Iza musisz mieć mega rozmiar zeby wisiały na początku ciazy , ja śpię luzem , ale łaski wiem ze maja sportowe staniki.

Ewa to lepiej najpierw zrób test pappa na pewno tańszy i dopiero w tym wypadku gdyby ryzyko było duze to wtedy zrób to nifty tzn do niczego nje namawiam ale mowię jak u nas to działa .

Lili ja bym potem zaaplikowala ale czy nie będzie zamazany wynik przez to?
Filmik super, prawdę powiedziawszy dopiero pierwszy raz oglądam cc. Te wyjmowanie przerażające i ta wielgachna grucha brrr
A ja dzisiaj po kebabie . Byliśmy w carf i zakupiliśmy młodemu wielkie auto . Mega zaciesz miał ♡ Brzuch mnie dalej boli ehhh

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowe mamy super ze jest nas coraz więcej.

Ja mam jedną Core i robię to co muszę bo inaczej nie dałabym rady.
Mdlosci osiągają chyba kumulacja już 8 tydzień i coraz gorzej. W ciągu godziny zwyniotowalam chyba z 5 razy.
Byli pytanie odnośnie biegunek ja miewam dość często

Iza ja ubranek mam sporo. Znając życie jeszcze pewnie niejedrn wizytujący kupić coś maleńkiego "na raz". Mam po Zu kilka ubranek ani razu nie założonych nawet.
A co do cycek, to chyba tylko moje oparły się ciąży, bo nic nie spuchły. Są nawet mniejsze, niż dwa miesiące temu, więc ze stanikiem nie mam problemu.

Linka fajnie masz nastawienie i fajnie, że dzieci tak co 2 lata. Ja już teraz jak oglądam zdjęcia małej Zu to sobie myślę, że było takie bobo, tylko nim się zajmowałam i boję się jak to będzie.
U nas odstęp 2 lata i 9 miesiecy będzie. Też chciałam dwa lata, ale chyba za dużo na cycy wisiała i cykle bezowulacyjne były. A rok po to w ogóle było niemożliwe bo po 11 miesiącach dopiero dostałam w ogóle okres.

Takie smakołyki jadacie fajne, a ja nie mam jak na zakupy wyskoczyć, bo każda nasza wizyta w spożywczaku to awantura "o jajo", ale dziś będziemy musiały pójść, bo chleb się kończy.

Lilith ja bym na cytologie mimo wszystko się nie zdecydowała. Już jakiś czas temu pisałam, że znajoma dostała okropnego krwotoku i wylądowała na patologi po pobraniu cytologii.

reklama
Witam z rana umie dziś słonko się przebija to aż przyjemniej człowiekowi ...

Joasia mój pierwszy syn miał 4 lata jak jeszcze z piersi popijać mleko niby w ciąży mu nie dawałam a w 8 miesiącu wstał rano i mówi mamusia a kiedy będziesz miała mleczko a nie ta niedobra wodę ha ha cwaniaczek w nocy podjadal byłam przerażona lekarz mnie nastraszyl , mama uspokajają ze tez w ciąży karmiła i urodził się Michał 4 kg ... w czwartej ciąży karmiłam mojego maksa który miał już 2 lata bez oporów , mało to wyszłam ze szpitala i max dalej jadł i karmiłam dwoje max dużo mi pomogł nie musiałam pokarmu odciągnąć bo jadł to co zaleglo i dwoje tak przez pół roku ale już więcej nie dałam rady bo ja się wykanczalam ściągali zmniejsza wszystko trafiłam z jasiek do szpitala i odrazę biomergon poszedł w ruch ... ale mimo wszystko pokarm powrócił , i tak naprawdę to praktycznie 8 lat bezprzerwy karmiłam szok .. teraz się zastanawiam czy będzie czas na karmienie przy tych moich maluszkach

Do góry