reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

U mnie dziś barszcz biały ... musze ze Stefanem podjechać do weterynarza brzydko wygląda jego bruzda przynosowa chyba grzybica się w dala , czyszcze mu codziennie a mimo wszystko ....

reklama
Ivi woooo Ty to masz wypas!! Mój to marzy o takim ale juz przy tym co mamy to póki co brak miejsca i kasę tez trzeba mieć bo to kolos. Jak juz urządzisz to Pochwal się kiedyś obowiazkowo!

Pyzy mieliśmy niedawno.. Barszczyk tez ale zwykly
Ale ten rosolek..chyba zrobię osobno dla siebie..
Moi kochają pomidorowa i ja też ale w ciazy mnie odrzuciło..

Linka może zadzwoń po konsultacje i lęk jak jesteś pewna co to?

Witam się z rana :-)

Lilith pępek boli praktycznie cały czas, raz słabiej raz mocniej.

Co do obiadu, ja nie robię nic. Wkurw*lam się z rana tylko i tyle. Zrobiłam wczoraj tagiatelle(nie pamiętam jak to się dokładnie pisze) z warzywami I sosem pomidorowym, bo mój teść chciał obiad. A że zrobiłam więcej żeby na dziś było, to słyszę właśnie rozmowę teścia z teściowa
Teść : co na obiad?
Teściowa: przecież jest w lodówce
Teść: ja nie bede tego jadł, ja chce mięso, niech sobie sama to je.

Nosz kur... Nie dość że gotując obiad muszę myśleć też o nim, a nikt mi za dodatkową porcję nie płaci, wiecznie jest tylko źle, wiecznie coś zepsulam itd. I wiecznie tylko coś chce i żeby rachunki płacić. A mi kto odda za produkty do obiadu?
Dziewczyny mam już tak dosyć mieszkania wspólnego, nie zgadzajacie się nigdy na coś takiego.

Keejti mój siostrzeniec ma 21 miesięcy i też mówi tylko po swojemu także jak dziewczyny piszą przyjdzie jego czas :)

Ivi kochana uważaj na siebie, na pewno będzie dobrze :)

Lilith mi gin 3 tyg temu na wizycie pobierala cytologie

Ja dziś bez zupy, robię kotlety drobiowe z ziemniakami, może na swojego rzucę plaster sera żółtego ;)

Kejti mojej ciotce logopeda kiedyś powiedział, że dzieci mają czas do 5lat żeby zacząć mówić zdaniami. I tak jak dziewczyny piszą, jak mówi po swojemu i rozumie co Ty do niego mówisz, jest dobrze :)

Dominika no właśnie rozumie bardzo dużo. Ale faktycznie jakieś tam swoje słówka czasen powie.

Ivi to dobrze, będziesz spokojniejsza.

Wiecie co pochłaniam jabłka w dużych ilościach ostatnio tak mam ochotę :)

reklama
Milagros szczerze Ci biedulko wspolczuje.. Nie wiem skąd mi się wzięło ale myslalam, ze tescio jest Oki a Tesciowka taka..
Ja bym ich osrala następnym razem..chce jeść niech se zrobi..

Keejti ja od początku ciąży ale tylko kwaśne, twarde zielone..

Gaga i było Oki??

Nie mogę coś zdjęcia dać..niby za duże..

Do góry