reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Mam dupka! Ale jestem szczesliwa :-)
Katerineczka zleci szybciuko, na pewno będzie Oki. Trzymam kciuki.
Cisne pranie wstawiać i może coś w siebie wcisnąć, bo tylko kawki kilka lykow przyjęłam.

reklama
Lilith super :D zawsze trochę spokojniej, ale ja już zaczynam sobie do głowy znów dokładać[emoji14]
Katerineczka daj znać jak tylko będziesz miała wyniki :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Aob kciuki za wizyte
Lilith ale piekne suwaczki :D Powiem Ci ze lepiej miec pozniej usg bo mnie sie stresujesz ja mialam pierwsza wizyte z Corka z usg w 11 tyg i nie stresowalam sie niczym :)
Ivi zdrowka :*
katerineczka kciuki za bete ;)
Ja wstalam slaba do tego mi bylo niedobrze juz sie przyzwyczailam ze z rana zawsze tak mam. Dopiero teraz zjadłam 2 małe kromki z maslem i jajkiem nie mam na nic smaka od wszystkiego mnie totalnie odrzuca :) Ja mialam zawsze miesiaczki regularne dzis juz 11 dzien bez okresu ;) Mąż właśnie zabrała Corczke i poszli na zakupy ja mam godzine spokoju i nie wiem co ze soba zrobic haha

Haha, ja dziś nietypowo nie sprzatam domu, tylko jutro i tez mi się nudzi.. Nie znosze nie mieć zajęcia bo ja z tych co nie usiedza.. Z synem się troszku pobawialam ale teraz to on sam i autami się bawi a Ty mama se siedź. Ja chyba bym coś zjadła ale nie mam smaka na nic konkretnego.. Zgagi dzis nie ma ale mam zatwardzenie heh, kiepskie uczucie.
Heh chyba sobie wyścigi na konsoli włączę, zupełnie nie wiem co ze sobą robić. Mój dopiero po 2 będzie i wtedy juz zleci bo zakupy, na po 4 po core itp ale tak..
Suwaczki to ładne Mialam wcześniej ale zniknęły..
U mnie chyba 8 lub 9 dnien bez a ciąża tyle młodsza. Nawet nie wiem dokładnie, bo ten cykl sobie darowalam, nawet ciążowy dla jaj wieczorem tydzień temu zrobilam.

Lilith no moja tez juz raczej sama sie bawi tu bajeczki to ukladanie puzzli i dzien szybko mija :) Tu sie cos sprzatnie tu obiad zrobi i czas leci :) A ja jestem w trakcie zdawania prawa jazdy jutro mam 2 godziny jazd nie wiem jak dam rade haha :D zostaly ostatnie 9,5 godziny ;)

reklama
Do góry