reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja jak testy pierwsze zrobiłem to chora byłam, to był też pierwszy oznak ciąży, także jak u Ivi ja każda ciążę na początku choroba, wtedy też test zrobiłam, wtedy też ferie u mnie były i dzieci też chore, to było straszne.

Katerineczka o której wyniki?

U mnie późno owulacja itp ja ogólnie termin na koniec października ale chcę być z wami, dlatego moja ciąża ciut starsza od waszych.

Emka a wiesz ze lekarz zabardzo nie wytłumaczył dlaczego nie robić bety jak jest pęcherzyk, chyba właśnie chodzi o ten przyrost że on nie jest już później taki równy, betę trzeba robić na początku tak jak te testy domowe.
Ciekawe jak nasza Aob?

Koleżanka dzieci mi zaprowadziła, m z rana pomógł ogarnąć dzieci i pojechał do pracy, koleżanka była na kawie. 2 prania zrobione, powieszone, właśnie walczę z suchym i lecę uspac Lili na dwór, zostanie już tylko obiad ;-)

reklama
Katerineczka, jeszcze jutro idę to się dowiem ale mam wizyte z lekarzem moim, 15.03 który dopiero skieruje mnie do mojej ginki i szpitala. Od tego czasu pewnie z 2 tyg.jeszcze czekania na usg. Tak więc z jakieś 3-4 tyg.czekania by zobaczyć okruszka :-)

Milagros u mnie właśnie to była oznaką ciąży, chora zrobiłam się w środę i na drugi dzień test pozytywny ;-)
Moja przyjaciółka dostała kataru, prócz tego nic, i mówi do mnie ze przez to pewnie okres jej się spóźni,a po chwili namysłu ze już się spóźnia 4 dni :D Po roku starań w końcu im się udało :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Katerineczka, jeszcze jutro idę to się dowiem ale mam wizyte z lekarzem moim, 15.03 który dopiero skieruje mnie do mojej ginki i szpitala. Od tego czasu pewnie z 2 tyg.jeszcze czekania na usg. Tak więc z jakieś 3-4 tyg.czekania by zobaczyć okruszka :-)
Lilith to bardzo długo musisz czekać... współczuję Ci :( bo ja bym chyba zeszła na zawał. Chociaż w pierwszej ciąży nie szłam tak szybko do lekarza, poszłam dopiero jak zaczęłam 7tydzien.

Milagros, no łatwo nie jest ale w sumie i tak będzie co ma być. Jestem pozytywnie nastawiona, trochę musze piczekac by zobaczyć moje szczęście ale jaka to radość będzie.przynajmniej nie musze czekać jak większość babeczek tu do 12tc.

Dorota, doczytalam mój stary wpis. Ja rodziłam w Bogucicach a chodzilam do dr. Switaly. Baaardzo go polecalam no ale to było 10 lat temu.

Milagros tobie gratka dla przyjaciółmi ;-)

Lilith może fakt długo musisz czekać, podziwiam cierpliwość ale z drugiej strony myśl sobie ze odrazu zobaczysz serduszko ;-)

Milagros tobie gratka dla przyjaciółmi ;-)

Lilith może fakt długo musisz czekać, podziwiam cierpliwość ale z drugiej strony myśl sobie ze odrazu zobaczysz serduszko ;-)
Przekaze :) idzie podobnie jak my, będzie październikowa mama :)

reklama
Do góry