reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

U mnie najpierw leciala ropa-jak lzy...nie moglam tego powstrzymac. Pozniej poszlam do lekarza dal leki i jak wrocila to.polozylam sie i zasnelam.. boze dziewczyny wygladalam jakby mnie ktos pobil! Takie spuchniete powieki mialam.na dole i na gorze ze nie moglam oczu otwierac a musialam zeby te masc zaaplikowac... otwieraly mi sie na takie poziome kreseczki tylko..mama jak mnie zobaczyla to sie przestraszyla i na pogotowie chciala dzwonic . A no i spojowki czerwone jak u bialego szczura...

reklama
Princeseczka no dokładnie tak jak ja.. Rano siła to wymywalam..ta zaschnieta ropę a w nocy 3 razybwstawalam myć.. Jak mnie corka zobaczyła rano to tez się przestraszyla..

Linka biedaczek.. Mnie to wkurza i boli a co takiemale dziecko przeżywa..

Czyli ja myślę, że to od tych zatok w koncu schodzi.. Oczy to jak krwią mam zalane..

Wzięło mnie na słodkie i czekoladę.. Wafel z nutella i mleko z czekolada.. A zas wymiotuje to kiepsko się to skończy..

Jeju ale byk wyskoczył..curka haha aż w oczy zabolało

Ostatnia edycja:
Lilith może nie będziesz wymiotowc ... oby

Ja dziś na obiad młode ziemniaki standardowo mizeria i mielone , mielony jeść nie będę ... i mój poleciał po kole bo pije litrami , mało to chowam się przed dziećmi ha ha , bo im nigdy nie daje coli do picia a nie wiedziała bym jak im wytłumaczyć ze wiecznie mowie ze nie można bo nie zdrowe a sama pije

Linka ja mam tak z chipsami :-D chociaz i tak mniej ich jem niz przed ciaza. Jak sie maz nade mna lituje i mi kupi to zjem :-D
Wczoraj znowuz naszla mnie ochota na loda na patyku w czekoladzie :-p dzwonilam do taty zeby mi kupil bo akurat byl na zakupach :-D

Linka pysznosciowy obiad ;)
Ja będę mieć zupę ziemniaczana i skrzydełka i ziemniaki z piekarnika zrobię do tego sałatki z pomidora ogórka i sałaty zielonej :)

Lilith o tomografie Ci może chodzi to ja miałam niedawno i mam co jakiś czas.
A ja właśnie wcinam rybę smazona i ziemniaczki w talarki pycha.
Wstyd się przyznać ale chyba z pół godziny naczynia zmywalam bo z wczoraj wszystko zostało ;p

reklama
Ja czekam na hot doga :-).tata ma mi po pracy przywiezc i juz nie moge sie doczekac :p

Ivi dobrze by bylo jakby obeszlo sie bez antubiotyku, bo to takie malutkie dzieciatko jeszcze:-\

Lilith ja tak nigdy nie mialam masakra :-\

Do góry