reklama
aob66
Moderatorka
Maleducada straszne! Tez tego sie boje ze zemdleje:-(
Lilith Ty to sie swoje wychorujesz w tej ciazy :-\
Ivi jak najmlodsza sie czuje??
samotnaja tez bym poszla na ip sprawdzic co i jak, bo do nastepnego pt daleko...
Pietrusinska a czemu tak dziwnie z ta zmiana lekarza?? Wspolczuje :-\
Ja tez mialam ochote na hot doga dzis, ale niestety musze obejsc sie smakiem, bo nie mam jak sie dostav do "mojej budki"
Ja tez mam dzis slabszy dzien... ale tak po prostu nie wien czemu.. moj mlody tez ostatnio gorzej w nocy sypia, a co za tym idzie ja tez...
Lilith Ty to sie swoje wychorujesz w tej ciazy :-\
Ivi jak najmlodsza sie czuje??
samotnaja tez bym poszla na ip sprawdzic co i jak, bo do nastepnego pt daleko...
Pietrusinska a czemu tak dziwnie z ta zmiana lekarza?? Wspolczuje :-\
Ja tez mialam ochote na hot doga dzis, ale niestety musze obejsc sie smakiem, bo nie mam jak sie dostav do "mojej budki"
Ja tez mam dzis slabszy dzien... ale tak po prostu nie wien czemu.. moj mlody tez ostatnio gorzej w nocy sypia, a co za tym idzie ja tez...
Priinceseczka
Fanka BB :)
Dziewczyny hot doga kupil mi TZ. Zjadlam, smakowal mi bo to Amerykanski (u nas w centrach handlowych maja swoje takie male stoiska.wszystko w bemarach jest przechowywane. Bulka na parze jest przygotowywana, ogorek kwasny kapustka taka dobra tez jakby gotowana(?)no i dodatki typu prazona cebula, ketchup, musztarda)ale juz w wc wyladowal:-( wystarczylo ze podnioslam sie z lozka..:-(
Priinceseczka
Lilith wspolczuje Ci tego okropnego chorobska! Mialam to rok temu. Najpierw zaczelo sie od zatok, pozniej zapalenie spojowek( lekarz sprawdzal czy nie zrobilo sie zapalenie opon mozgowych). Bralam dwa antybiotyki jeden na zatoki a drugi na oczy tyle ze ten drugi byl w formie masci ktora zapuszczalo sie do oczu. Na koniec dopadlo mnie zapalenie ucha! Zaczynalam przez te chorobska w depresje popadac bo 6 tygodni bylam chora. Pozniej kolezanka mnie nastraszyla ze jej brat po zapaleniu spojowek mial powiklania w formie jakichs tam naciekow i wzrok mu sie psul od tego. On nie widzial zadnych naciekow tylko okulista mu to wybadal bo akurat poszedl po recepte na okulary... takze uwazaj na siebie.
ivi
uzależniona;) // I.2010
Aob młoda lepiej, grunt ze nie gorączkuje, ale kaszel ma straszny... Bardzo oskrzelowy
tylko ze póki nie ma gorączki to jest nadzieja ze to zwalczy inhalacjamj sterydowymi , bo kaszel juz sie zmienia na lepszy.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Keejti-93
Gosia Milagros ja na jedno oko nie widzę a w drugim ok - 7 a przed ciąża z Julkiem miałam - 6 a w drugim - 6.5 ale miałam cc później się popsuło.
Lilith jakie zdjęcie?
A i ja czuję że dziewczynka a o julku dowiedziałam się że chłopak w 16 tyg chyba dzień przed ślubem. Poplakalismy się oboje.
A ja dziś byłam dała tylko zwolnienie na szczęście chodzące i wizyta 12, pojechałam jeszcze do medicover i na 18 prywatna wizyta.
W pepco kupiłam fajna bluzkę za! 20zl z miejscem na brzuszek i super spodnie na gumkę na lato
Lilith jakie zdjęcie?
A i ja czuję że dziewczynka a o julku dowiedziałam się że chłopak w 16 tyg chyba dzień przed ślubem. Poplakalismy się oboje.
A ja dziś byłam dała tylko zwolnienie na szczęście chodzące i wizyta 12, pojechałam jeszcze do medicover i na 18 prywatna wizyta.
W pepco kupiłam fajna bluzkę za! 20zl z miejscem na brzuszek i super spodnie na gumkę na lato
Princeseczka dziękuję bardzo! Muszę i tak iść do okulisty to sprawdzi..pewnie okulary wymieni i zobaczymy co się tam dzieje. Jak mi to przez weekend nie zejdzie to pójdę w niedziele..
Poki Co myślę, że to ta ropa tak wypływa i w końcu ruszyło wszystko..
Keejti jak moja córka poszła do okulisty to zrobili jej zdjęcie oka. I tylko jak to wadę wylapie to robią dalsze badania ale podstawy na tym widać do głębi..
Poki Co myślę, że to ta ropa tak wypływa i w końcu ruszyło wszystko..
Keejti jak moja córka poszła do okulisty to zrobili jej zdjęcie oka. I tylko jak to wadę wylapie to robią dalsze badania ale podstawy na tym widać do głębi..
reklama
linka1985
Lilith myślę że te oczy to przez zatoki mój synek najmłodszy tak ma ze jak katar dłużej trwa to ropa z oczek leci , i wiecznie krople bo biedny nieraz ma tak ze po nocy oczu otworzyć nie może ...