reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

U was też już robią tylko zdjęcie na początku? U okulisty?

Że względu na Dexterka fajnie by było jakby był synek ale wydaje mi się, że cora będzie hihi.

reklama
Mi też się wydaje że córka. Ale tak jak Gosia pisze najważniejsze żeby zdrowe było nic więcej się nie liczy. Boże ja jeszcze 3 tygodnie do wizyty boję się kurczę czy wszystko ok. Akurat będzie 10 tc potem idę w 13 albo 14 tc to pewnie prenatalne.

Dziewczyny no co Wy z tymi suwaczkami.. Na górze bb pisze jak byk o co chodzi i co macie zrobić, bo faktycznie się przycina..

Gosia&&&&&

Liith ale Cię te choróbska wymęczą i to w ciąży musiało się akurat przypelętać.Zdrówka Życzę

Co do suwaczków to niestety ale nie mam pojęcia bo najwyraźniej nikt nie przewidział ,że można mieć więcej niż 4dzieci i na BB można tylko 4 suwaczki wstawić.Z drugiej strony jakby tak można było ich zamieścić np. 7 to jeden post by pół strony zajął.
Kurcze-powyciagałam letnie buty i jakoś dziwnie ciasne się zrobiły. Możliwe żeby na tym etapie już stopy puchły?

Marti ja też nie biorę luteiny w tej ciąży :-)

Pterusinska no niby racja, ale nie każda praca jest ok dla ciężarnych...

Katerineczka mnie żadne przesady nie ruszają.

Ale was wzięło na te poduchy, ja nie kupuje.

Milagros my z mężem tez sobie strasznie na nerwy działamy w tej ciąży, a nieprzespane noce (bo synek ostatnio kiepsko sypia) tez się przyczyniają do naszego ogólnego rozdrażnienie.

Keejti o seks pytaj gin, bo tu nie ma reguły.

Dziewczyny, współczuję tych migren! Mnie owszem boli mocno głowa, jestem nadwrażliwa na światło i dźwięk ale bez takich akcji.

Jem hot doga i jade! Stres ogromy! :(

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Maleducada mój mnie zawsze drażni tak po owulacji,przychodził okres i spokój A teraz spokoju nie będzie chyba do samego końca[emoji14]

Gosia kciuki mocno zaciśnięte :-)

Do góry