reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Hej dziewczyny :-) mój też twierdzi że będzie syn, ale przykro mi, córka jak malowana będzie jestem tego pewna[emoji14]

Kejti rocznica jest 11.04, i ja nic nie planuje. Nawet seksu[emoji14]bo zapomniał o ostatniej więc teraz też nie liczę że będzie pamiętać, ale jak zapomni to mu współczuję[emoji14]

Dziewczyny współczuję badań, na szczęście ja już mam to za sobą i nie wiem co wam poradzić :(

Linka- dopiero teraz się zorientowałam, że ty tez z "wielodzietnych":zawstydzona/y:;-) ;) Super- i to 4 chłopców.

Co do płci, to mnie się wydaje , że będzie chłopczyk, ale sama już w sumie nie wiem, czy to przeczucie, czy bardziej pobożne życzenie:rolleyes2:

Hej! ;) obudzil mnie oczywiscie koszmar.. Ze wizyte mialam na 12 a obudzilam sie o 0.00 w nocy.. I ryczalam tz przez telefon ze nie zadzwonil i nie przyjechal po mnie, a on mi mowil ze jestem glupia i ze plany sie pozmienialy :D

Jak sie obudzilam to z taka ulga ze jest 10.00 :D

Ale tak strasznie sie stresuje...

f2w39jcgdz0az452.png

73gerwddon4rtyy0.png

Gosiu trzymam kciuki:)

Mój twierdzi ze bedzie córka, ale ja po tych migrenach stawiam ze bedzie jednak synek ;)

Juz po badaniach i uff wreszcie śniadaniu!!:) teraz inhalacja młodej i .. Składanie prania .... Fuj nie lubię :(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Gosia ale masz koszmary[emoji14]mi się śniło że mój pozrywal płytki w łazience[emoji14]

Kejti A co do Wady wzroku mam -4.5 co do cesarki jeszcze nie wiem, mam dopiero później iść na badanie dna oka. I wtedy zdecydują. Ale chyba wolałabym cc, często ucieka mi ostrość i obawiam się jakby to było po porodzie i takim wysiłku.

Milagros mamy synka 6lat, i dwie córki 4 i 2 latka :)
Młodzieży wczoraj powiedzieliśmy o maluszki:) efekt genialny, cieszą sie bardzo!! Tylko Tymek sie obraza jak mówimy ze nie wiadomo czy to bedzie chłopiec czy dziewczynka bo on koniecznie chce brata :):)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Gosia na która masz wizytę ? Będę trzymać kciuki tak jak reszta dziewczyn :)

Iv i też nie lubię składać prania, mogę rozwiesic wstawić ale nie ściągać tak samo jest z naczyniami z suszarki ;)

Do góry