reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

12.30! ;)

f2w39jcgdz0az452.png

73gerwddon4rtyy0.png

reklama
Milagros mamy synka 6lat, i dwie córki 4 i 2 latka :)
Młodzieży wczoraj powiedzieliśmy o maluszki:) efekt genialny, cieszą sie bardzo!! Tylko Tymek sie obraza jak mówimy ze nie wiadomo czy to bedzie chłopiec czy dziewczynka bo on koniecznie chce brata :):)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ah wcale się nie dziwię, kolejna dziewczynka?[emoji14]ile można :D mój brat też zawsze mówił że chciałby mieć brata bo siostry ma dwie i "ma dosyć" :D

Witam sie I Ja..
Antybiotyk zaskoczył..
W nocy ból oczu mnie obudzil.. Ropa się wylewa.. Jak boli.. Z rana oczy juz całe popuchniete i mega czerwone.. Źle widzę no i boli to.. Coś strasznego, nikomu nie życzę..

Gosiu kciuki za wizytę..
Co do wizyt to jakieś wybraki tam mam..

Śniadania zjeść nie mogę bo taka zgaga zas w klacie.. Ciężki dzień się zapowiada..

Co do wady mam nadwzrocznosc, musze iść sprawdzić bo ostatnio juz niewiele malego dowidze, wszystko się rozmazuje..

Witam się dzisiaj i ja.
Kciuki za wizyty :)

Lilith cudownie ze lepiej u mnie też jest dużo lepiej i wczoraj pół dnia też poza domem.

Co do chłopów chłopy nie chorują tylko walczą o życie.

Linka jak byłam w pierwszej ciąży to mężowi się śniło ze będzie córka i wysnil sen.

Wspolczuje dziewczyny migren. Jeśli chodzi o zatoki też płukam bo ciężko bez tego byłoby funkcjonować mi. Wczoraj zapomniałam i 1 40 pobudka z mega katatem kichaniem i w rezultacie nie spałam z dwie godziny

Gosiu to juz niedługo!

Dominika u mnie dzis od rana jyz kiepsko ale ogólnikowo.. Zobaczymy jak będzie pizniej..

Ale mi cycki urosły i stoją huhu.

keejti milagros ja jedno oko mialam -2,5 a drugie mialam z -5 a po naturalnym -3 i -6 (moze teraz sie poprawil wzrok bo bylam rok temu na wizycie czy 1,5 roku teraz ide znowu i)ale ryzykowac nie zamierzam.a tez mialam badanie dna oka i okulistka kazala naturalnie rodzic...

Lilith właśnie doczytałam współczuję trzymaj się kochana.

Mój mąż prorokuje że będzie syn bo mówił że ma córkę teraz chce mieć syna. Tak swoją drogą to taka zajefajna loteria ta ciąża nigdy nie wiesz co masz do pewnego momentu. Ja o córce dowiedziałam się dopiero jak ja urodzilam :) taka była hmm wstydliwa a teraz po domu z gola zupa lata.

Dziewczyny sny genialne ale przed wizytami też tak mam

reklama
Dominika moja tez wstydzioszek w 24 tyg nie dalam za wygrana i 4 razy podchodzilam do usg prenatalnego w miedzyczasie slodki napoj batonik skakalam i za 4 razy tak na 100% dziewczynka :) Teraz czuje ze bedzie druga księżniczka bo mam te same objawy,choc mi to zupelnie obojetne jedyne czego pragne zeby bylo zdrowe nic wiecej :)

Do góry