reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Mam smak,pije wlasnie: tymbark Vega sloneczny meksyk.. och ach zapijalam sie tymi Vegami z corka w ciazy!

Mama czworki bardzo sie ciesze!

A ja non stop jestem głodna. Jem i leżę bo strasznie męczą mnie mdłości. Położna dala mi wczoraj próbki tabletek z imbirem- mówiła ze powinno pomóc. Podobno imbir ma świetne działanie na mdłości.
Szukam teraz jakichś spodni z pasem ciazowym, niby nie przytyłam a w swoje jeansy się nie mieszcze.

Napisane na SM-A300FU w Forum BabyBoom

Od ogórków czy kapusty kiszonej mnie odrzuca, od śledzi tez, ale leczo bym zjadła! :-) pod warunkiem, że z dużą ilością mięsa. W tamtej ciąży mnie od mięsa odrzucalo w zasadzie przez 9 mies a teraz bym tylko miecho jadła :p

Mama-czworki super, że możesz do nas wrócić! :-)

Pterusinska to może jednak lepiej weź jakieś dłuższe zwolnienie, bo wydaje mi się, że takie chorobowe na rządanie co chwile może wkurzać pracodawcę, a tak przynajmniej sobie kogoś na Twoje miejsce zorganizować będzie mógł.

Keejti widzisz, a tak się zastanawialas czy się tam nie męczyć, nie warto, Ty jako człowiek się tam nie liczysz, dla nich ważniejsze żeby ktoś był na stanowisku niż co się z Tobą dzieje.

Iza zazdroszczę takiej pracy.

Ja byłam u bratowej mojego bo chciałam zmierzyć sobie ciśnienie i miałam 104 na 69 i nie wiem czy powinnam się martwić

Gaga - nie:) niskie ciśnienie nie jest niebezpieczne (no chyba Żr ndlejesz ;) ). Moje typowe ciśnienie w ciazy to 90/60 lub nawet niższe (mój rekord to 85/45). Konsultowałam z gin, wsio ok:) kawe możesz przynajmniej legalnie wypić ;)

Znow mnie migrena łapie:(:(:(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mama czworki ekstra wieści!

Dziewczyny wspolczuje gorszego samopoczucia dziś. Ja tak wczoraj miałam dziś troszkę lepiej. I tsk samo jak u Was się to przeplata.

No gwiazdka nic nie pisze właśnie

Słuchajcie ten kojec super, fajnie mi się spi na nim tylko ostrzegam zajmuje dużo miejsca w łóżku.
Mam taki :

Załączniki

• 450_450_productGfx_6d5ab35726c448923fc8f6d5fd78712f.jpg
    450_450_productGfx_6d5ab35726c448923fc8f6d5fd78712f.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 71
Mama czwórki super wieści :-)

Dziewczyny ja dalej czekam z koleżanka na tych badaniach. Nie dość że jest godzina opóźnienia to dzidzia śpi i nie mieli jak ja zmierzyć, wysłali na spacer i za chwilę drugą próbę zrobią ;-)

reklama
Ja się boję takich rzeczy kupować jeszcze.. Cudem sobie gacie kupilam i Bluzkę bo po prostu w swoje się nie mieszcze.. I dzis się okazało, że z większego cyckonosza wyroslam..szok normalnie.. Nie wiem jak się zmusze do zakupu.. U mnie barszcz z tymi grrr właśnie pyzy z mięsem..

Dominika a jak dzis?? Ja będę się zmuszać do obiadu bo tak to nic..

Milagros ja też tak w nocy ale to podbrzusze czuje nawet jak się obracam..
Co do badań, to tak się zdarza. Ivi radziła batonik to może to zje? W jakim ona jest tc teraz?

Zle mi po tych vegi..

Do góry