reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Mam smak,pije wlasnie: tymbark Vega sloneczny meksyk.. och ach zapijalam sie tymi Vegami z corka w ciazy!

Mama czworki bardzo sie ciesze!

A ja non stop jestem głodna. Jem i leżę bo strasznie męczą mnie mdłości. Położna dala mi wczoraj próbki tabletek z imbirem- mówiła ze powinno pomóc. Podobno imbir ma świetne działanie na mdłości.
Szukam teraz jakichś spodni z pasem ciazowym, niby nie przytyłam a w swoje jeansy się nie mieszcze.

Napisane na SM-A300FU w Forum BabyBoom

Od ogórków czy kapusty kiszonej mnie odrzuca, od śledzi tez, ale leczo bym zjadła! :-) pod warunkiem, że z dużą ilością mięsa. W tamtej ciąży mnie od mięsa odrzucalo w zasadzie przez 9 mies a teraz bym tylko miecho jadła :p

Mama-czworki super, że możesz do nas wrócić! :-)

Pterusinska to może jednak lepiej weź jakieś dłuższe zwolnienie, bo wydaje mi się, że takie chorobowe na rządanie co chwile może wkurzać pracodawcę, a tak przynajmniej sobie kogoś na Twoje miejsce zorganizować będzie mógł.

Keejti widzisz, a tak się zastanawialas czy się tam nie męczyć, nie warto, Ty jako człowiek się tam nie liczysz, dla nich ważniejsze żeby ktoś był na stanowisku niż co się z Tobą dzieje.

Iza zazdroszczę takiej pracy.

Ja byłam u bratowej mojego bo chciałam zmierzyć sobie ciśnienie i miałam 104 na 69 i nie wiem czy powinnam się martwić

Gaga - nie:) niskie ciśnienie nie jest niebezpieczne (no chyba Żr ndlejesz ;) ). Moje typowe ciśnienie w ciazy to 90/60 lub nawet niższe (mój rekord to 85/45). Konsultowałam z gin, wsio ok:) kawe możesz przynajmniej legalnie wypić ;)

Znow mnie migrena łapie:(:(:(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mama czworki ekstra wieści!

Dziewczyny wspolczuje gorszego samopoczucia dziś. Ja tak wczoraj miałam dziś troszkę lepiej. I tsk samo jak u Was się to przeplata.

No gwiazdka nic nie pisze właśnie

Słuchajcie ten kojec super, fajnie mi się spi na nim tylko ostrzegam zajmuje dużo miejsca w łóżku.
Mam taki :

Załączniki

• 450_450_productGfx_6d5ab35726c448923fc8f6d5fd78712f.jpg
    450_450_productGfx_6d5ab35726c448923fc8f6d5fd78712f.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 73
Mama czwórki super wieści :-)

Dziewczyny ja dalej czekam z koleżanka na tych badaniach. Nie dość że jest godzina opóźnienia to dzidzia śpi i nie mieli jak ja zmierzyć, wysłali na spacer i za chwilę drugą próbę zrobią ;-)

reklama
Ja się boję takich rzeczy kupować jeszcze.. Cudem sobie gacie kupilam i Bluzkę bo po prostu w swoje się nie mieszcze.. I dzis się okazało, że z większego cyckonosza wyroslam..szok normalnie.. Nie wiem jak się zmusze do zakupu.. U mnie barszcz z tymi grrr właśnie pyzy z mięsem..

Dominika a jak dzis?? Ja będę się zmuszać do obiadu bo tak to nic..

Milagros ja też tak w nocy ale to podbrzusze czuje nawet jak się obracam..
Co do badań, to tak się zdarza. Ivi radziła batonik to może to zje? W jakim ona jest tc teraz?

Zle mi po tych vegi..

Do góry