reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Kurde przed 11 uciekło mi oko budzę się a tu przed 13 :D
Ja się pierwsze muszę zorientować jak moja gin kasuje za te badania

reklama
Plamie ale delikatnie, dupek działa. Zaczynam sadzić ze to plamienie to z ths wynika... I moze dlatego w każdej ciazy plamilam.. W każdym razie czuje sie ok:)
Śledziami pachnie cały dom- juz dojrzewają w zalewie octowej :):) mniam mniam!!

Ja robię te podstawowe badania genetyczne podczas usg czyli przeziernosc i nt, potem połówkowe mega dokładne (najbardziej chodzi mi o serduszko) ale badań z krwi - nie.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Witam dziewczyny. W końcu mogę oficjalnie i na 100%wrócić. Mam nadzieję że prZyjmiecie mnie po tej nieobecności. Mam za sobą paskudne 3 tygodnie z podejrzeniem pustego jaja płodowego i nie życzę nikomu takiej niepewności i wyczekiwania. To cud że nie oszalałam. Unikałam nawet patrzenia na niemowlęta żeby się zbytnio nie nastawiać. Tydzień temu lekarka ,która robiła mi USG na bardzo nowoczesnym sprzęcie mówiła że coś tam chyba widzi,ale nie jest pewna czy rozwinie się z tego prawidłowa ciąża i żeby czekać.Dziś byłam u gina i jestem najszczęśliwszą osobą pod słońcem. Potwierdził,że Jest dzidziuś-13mm z bijącym serduszkiem. Wymiar prawidlowy jak ma 8 tydzień. Wybaczcie ale nie jestem w stanie nadrobić tego wszystkiego co pisałyście ale od dziś będę tu codziennie jak mnie tylko przyjmiecie z powrotem.

Mama-czwórki cudowna wiadomość:) cieszę się razem z Tobą:) tylko nie potrzebnie tyle nerwów stracilas ale najważniejsze ze wszystko dobrze się skończyło kochana :).

Mama-czwórki świetna wiadomość, niezazdroszcze nerwów..

U mnie dziś ciężko, powinnam iść do pracy na 16. Ale nie czuje się na siłach, wymiotuje od rana :( wiec praca przy jedzaniu nie jest najlepszym pomysłem.
Jutro na szczęście mam wizytę i mam nadzieje że dostanę zwolnienie, chociaż na kilka dni bo padam.. a ostatnio i tak częściej biorę chorobowe na żądanie niż pracuje. :/

reklama
Do góry