reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Llilith 12+2. Weszła właśnie do gabinetu. Zjadła batonika pochodzila poskakala i oby się dzidzia obudziła :-)

Co do poduchy też chce taka ;-)

Ja niestety muszę już spodnie ciążowe zakupić, wszystkie są za ciasne w pasie, łącznie z treginsami. Dobrze wiedzieć, że w H&M są promocje, zajrzę też do C&A. Niby waga stoi na szczęście w miejscu, ale spodnie wszystkie mnie w pasie cisną.
Mam mega ochotę za gotowaną kukurydzę. Gdzie ja ją dziiaj kupię? Czy to w ogóle jest realne o tej porze roku?

Dorota- nie wiem , czy czytasz, ale wiedz, że bardzo mi przykro, ze względu na to co się stało. Nie wiedziałam wcześniej, bo przez wzgląd na moją sytuację, nie wchodziłam na forum. Przeszlam przez to 2 razy i niestety wiem, że żadne słowa nie są tu w stanie pomóc. Jedynie czas jest w stanie zaleczyć tą ranę.

Od ogórków czy kapusty kiszonej mnie odrzuca, od śledzi tez, ale leczo bym zjadła! :-) pod warunkiem, że z dużą ilością mięsa. W tamtej ciąży mnie od mięsa odrzucalo w zasadzie przez 9 mies a teraz bym tylko miecho jadła :p

Mama-czworki super, że możesz do nas wrócić! :-)

Pterusinska to może jednak lepiej weź jakieś dłuższe zwolnienie, bo wydaje mi się, że takie chorobowe na rządanie co chwile może wkurzać pracodawcę, a tak przynajmniej sobie kogoś na Twoje miejsce zorganizować będzie mógł.

Keejti widzisz, a tak się zastanawialas czy się tam nie męczyć, nie warto, Ty jako człowiek się tam nie liczysz, dla nich ważniejsze żeby ktoś był na stanowisku niż co się z Tobą dzieje.

Iza zazdroszczę takiej pracy.

Maleducada, mój pracodawca wie, że korzystam z tych dni gdy naprawdę źle się czuje. Z tym że tylko 4 takie płatne dni na kwartał. A i tak zawsze staram się znaleźć zastępstwo za siebie.
A Ci lekarze tutaj często uważają że ciąża to nie choroba i pracować do końca 8 miesiąca trzeba.
Jutro wizyta, zobaczę co mi powie :)

Mama czwórki ja mam w lodówce zawsze taka kukurydzę bo moi uwielbiają, oni z kolby zjadają..

Keejti no właśnie, tez tego nie znosze.. Po tym poznam ciaze hihi.

Milagros jej dać znać, ciekawa jestem jak bobo wygląda..

U mnie coraz większe emocje..wymiekam od tego.. Zaczęły się u nas konne wyścigi, dzis nawet w naszym mieście, mamy tu jeden z lepszych ale i jiebezpieczniejszych torów.. Zawsze oglądamy..A mi się wyć chce.. Chyba ciagle bym wyla.. A ja z tych skrytych i nie chce by ktoś widział czy ciąża czy nie..

Ja chyba jedyna tylko nie biore luteiny ani nic o_O
Nie wiem czemu mi gin jej nie przepisala
ale tez nie mam zadnych plamien

Tez nie biore :)

f2w39jcgdz0az452.png

73gerwddon4rtyy0.png

reklama
Mama czworki w lidlu są obok buraków ;)

Milagros no jest całkiem spoko nie żałuję tej kasy, 165 zeta zanim dałam ale przez neta. Bo np w smyku to chyba ich grzeje bo chcą 250 zł ale w stacjonarnym

W agito jedt chyba jakoś po 150 teraz

Na allegro ceny zaczynają się od 60 ale nie wie jak to wygląda na żywo. Ja chciałam bardxo pu chata bo ta z ciąży z niko dosyć mi się splaszcxyla

Do góry