reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Mama czwórki gratulacje! Świetna wiadomość!

Ja byłam w przychodni. Nie przyjęła mnie powiedziała że dziś ma natłok. Kazała się umówić jutro na 8 więc dziś już nie idę do pracy i poproszę z datą wsteczna a jak nie da pójdę prywatnie. O chodzące trzeba prosić czy takie zazwyczaj dają?
No i mąż dzisiaj zadzwonił do mnie do pracy jak byłam w tej przychodni i powiedział że nie przyjdę bo źle się poczułam jestem u lekarza i ze doniesie zwolnienie a oni co? Żeby dać znać czy będę jutro. Ani słowa co się stało. Tylko czy jutro do pracy przyjdę haha żal mi po prostu

Keejti nie przejmuj się praca. Ich nie interesuje jak się czujesz tylko czy możesz pracować. U mnie tak samo było. Jak zwolnienie zanioslam to tez nikt się nie spytał ci się stało tylko kazała mi jeszcze jakieś papiery robić byle tylko nie puścić mnie do domu.
Idź na zwolnienie i niczym się nie przejmuj. Ty i maleństwo jesteście najważniejsi.

Mama czworki- gratuluje

Napisane na SM-A300FU w Forum BabyBoom

Mama czwórki gratulacje !swietna wiadomosc ;)

Witam was dzis dziewczyny, u mnie mdlosci bez zmian. tylko mam wrazenia ,ze jest na zmiane jednego dnia jest zle drugiego koszmarnie trzeciego zle czwartego koszmarnie. dzis wypadlo...koszmarnie ,hehe;p
teraz troche lepiej. wlasnie sobie jem winogrono. wychodze zaraz na lody i spacer z kolezanka
milego dnia ;)

czulam Keejti,ze w tej pracy nie patrza na pracownika, tylko aby dla nich bylo dobrze..w wiekszosci tak jest niestety:( ja mam szczescie bo moja kierowniczka jest najwspanialsza osoba z jaka pracowalam:) zwolnienie dalam jej w momecie kiedy posypala sie jej ekipa bo w ciagu niecalych 2ch tyg zwolnilo sie 5 osob..sytuacja tragiczna i jeszcze ja:( a co ona..ucieszyla sie ze w koncu mi sie udalo i kazala w domu lezec wiecej nie przychodzic do pracy..mimo ze sama zostala w czarnej dupie..i z powrotem tez nie ma problemu takze 3 lata spokojne uff :)

Mama czworki switne wiadomosci :-D gratuluje :-) i juz od nas nie uciekniesz :-*

Keejti no i dobrze pewnie Ci da.. opowiedz dokladnie jakie warunki.. a ze w pracy tak zareagowali... coz... malo kogo obchodzi pracownik, ale zdarzaja sie jeszcze ludzie

Pietrusinska moze i Tobie l4 sie przyda... tez chyba masz podobna prace do keejti nie??

Dzięki dziewczyny. Tak się czuję jakbym dopiero dzisiaj zrobiła test i dowiedziała się o ciąży, można powiedzieć, że zaczynam od początku. Przez 3 tygodnie nie czytałam nic na temat ciąży i unikałam wszystkiego co z tym związane.
Mnie niestety też nie chce się pracować, ciągle zmęczona i senna chodzę, do tego jeszcze te ostatnie przeżycia. Mam o tyle komfortową sytuację, że mamy z emkiem swoją działalność i jak nie dam rady, to po prostu on mnie zastępuje, ew. tata i jest ok. Ostatnio nawet co drugi dzień ciężko się zebrać. Poszłabym na chorobowe , ale trochę się boję bo mieszkam tuż przy ZUS-ie-( blok obok ZUS-u) i wolałabym, żeby mnie jakiś bardziej dociekliwy pracownik nie zobaczył. Już się nawet zastanawiałam nad tym, żeby się tymczasowo u taty zameldować.

Mama czworki laaa cuda jednak sie zdarza:-) i wiesz w sumie to dobrze ze nie czytalas nic o ciazach etc.zdystansowalas sie do tego tematu i super:-) gratulacje dla Ciebie:-)

A moj wczoraj z szefowa produkcji rozmawial. Tzn.poszedl powiedziec ze nie ma co robic a ona zatrzymala go aby porozmawiac. Pytala jak sie czuje i czy po roku chcialabym tu jeszcze wrocic do pracy. TZ powiedzial ze chcialabym (w listopadzie 2017 konczy mi sie umowa..)na co ona powiedziala ze bedzie myslec o jakims miejscu dla mnie. Uhh az mi sie lepiej zrobilo, bo zaczynalam sie przejmowac tym ze mnie zwolnia po powrocie :-)

Mama czwórki wspaniałe gratulacje witaj ponownie i u mnie zdarzył się cud :)

Lilith do 1 miałam biegunkę a potem cholerne mdłości i wymiotowalam że dwa razy usnelam koło 3 nad ranem.

Maleducada nie obraz się jesli źle napisałam współczuję takiego spania mam nadzieję że ten boćki będzie lepiej i ciebie.

Jeśli chodzi o badania prenatalne nie wiem jak jest w de Ale myślę że wystarczy tak jak ivi pisze zreszta się zobaczy.

Ja właśnie ugotowałam obiadek a narobie wam skala pyszne leczo mniam mniam

O i co się dzieje z gwiazdeczka?

reklama
Dominika uwielbiam leczo z tym ze w tej ciąży nie dam rady jeść papryki jadłam parę razy a później większość dnia czuła ja w żołądku i nie było to przyjemne ...

Ja za to codziennie bym mizerje z ogórków jadła

Do góry