reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Lilith zrobione, przepraszam Cię ale kurczę jak jestem na tel i przesuwam palcem to czasem ocenie nie chcący, jak zauważe to od razu wycofuje Twoja musiałam przeoczyć ocene

reklama
Witam sie! Keejti pamiętaj ze lekarz może wypisać zwolnienie na 3 dni wstecz.
Wiec możesz zostać dxisiaj w domu i umówić się do lekarza no na jutro

Ja wyjątkowo noc miałam dobra a teraz nawet już śniadanie zjadłam i gorąca herbatę wypiłam.

Jutro pójdę chyba na badanie krwi posprawdzac co z moja tarczyca teraz. Czuje ze mogę mieć za mala dawkę euthyroxu. W ciąży z niko zwiększyła mi dawkę ze względu na dziecko a teraz to mi zmniejszyła jakoś z miesiąc temu że względu na niskie tsh.

Dziś pierwszy raz mogłam normalnie piersi dotknąć, także jakieś zmiany...nie wiem czy to dobrze.

WAZNE PYTANIE
Robicie badania prenatalne? Ja chce prywatnie i sie zastanawiam czy jest sens robienia z krwi pappa jak usg bedzie oki? boje sie tego badania.

Ja nie robię. Decyzja podjęta wspólnie z moim mężem.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

No dla mnie to bardzo wazna kwestia mialam z Corka i nie wyobrazam sobie nie isc prywatnie u mnie usg 200 a 150 test z krwi i chyba wszytko zrobimy

reklama
Keejti idz probuj z l4 bo taka praca i stres nie wplywaja wiadomo dobrze...

Lilith i jak tam co tam?? :-)

Gosia08 ja robie prenatalne.. zobaczymy co ma byc to bedzie a moj lekarz zrobi mi to praktycznie za darmo, bo na wizyte i tak musialabym isc..

samotnaja jak samopoczucie? odpoczywaj duzo..

Ivi plamisz jeszcze?? narobilas mi ochote na sledzua :p

Milagros zdrowka :-* oby na katarze sie skonczylo...

Emka Twoj groszek juz spory :-) fajnie, ze juz bez problemu lapiesz serducho :-) mniej stresu:-)

Znow objadlam sie kapucha...

Do góry