reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

gosia ty sie juz tak nie stresuj :) Ja mialam badania morfologie mocz kreatynine bialko calkowite hiv kila hbs antygen glukoza grupa krwi z przeciwcialami . Co jeszcze powinnam wykonac tsh na pewno a toksoplazmoze skoro juz mam przeciwciala bo sprawdzalam w pierwszej ciazy to drugi raz nie powinnam sie zrazic ah tyle badan i znakow zapytania..

reklama
Princeseczka mi twardnialo podbrzusze. ;)
Ale w tym miejscu co mówisz, czasem mnie kluje.

Gosia spokojnie, dzidzia rośnie i wszystko na pewno jest dobrze :-) A ta głupia lekarka się nie przejmuj :-)
Dziewczyny ja też bym chętnie sobie oglądała, i ciuszki dla bobaska, ale jeszcze się boję :(

Dziewczyny co by nie było, ja idąc tak "o" na kontrolne badania zawsze obawiam się wyników. I widze wsZystko w czarnych kolorach

Jade po kapuste kiszona bo nie moge! Mam pelna buzie sliny!!!!

Ja tez sie zawsze stresuje badaniami :(

f2w39jcgdz0az452.png

73gerwddon4rtyy0.png

Witam sie wieczornie czytałam cieszyłam się z waszych udanych wizyt ale nie miałam sił pisać. ..

Mam straszne nieprzemijające mdłości. Mam wrażenie ze zmian lepiej to z dnia na dzień jedt gorzej. Do tego jakiś brak równowagi, chodzę jakbym się dopiero uczyła chodzić i często mam napady przeraźliwego zimna, dreszcze itp.

No to ponarzekałam.

Mam dziś według Om okrągła sumkę hehe

DZiewczyny jeszcze raz gratuluję pięknych Dzidziaczkow :)

Ja teraz czekam do 25, jak już będzie wszystko widać to będą prenatalne a jak nie to za tydzień od tej daty

Spijcie dobrze !

Witam sie wieczornie czytałam cieszyłam się z waszych udanych wizyt ale nie miałam sił pisać. ..

Mam straszne nieprzemijające mdłości. Mam wrażenie ze zmian lepiej to z dnia na dzień jedt gorzej. Do tego jakiś brak równowagi, chodzę jakbym się dopiero uczyła chodzić i często mam napady przeraźliwego zimna, dreszcze itp.

No to ponarzekałam.

Mam dziś według Om okrągła sumkę hehe

DZiewczyny jeszcze raz gratuluję pięknych Dzidziaczkow :)

Ja teraz czekam do 25, jak już będzie wszystko widać to będą prenatalne a jak nie to za tydzień od tej daty

Spijcie dobrze !

Ja rowniez czytalam. Gratuluje.

mam to samo co Ty wcale nie jest lepiej! mdlosci ciagle
rownowage tez czasem trace!! nie tak moze strasznie,ale sie zdarza
dzis bylam na spacerze i wpadlam na swojego chlopaka pytal czy pod wplywem alkoholu jestem ;p
ja jutro zaczynam rowno 9 tydz . wedlug USG ;)a wedlug om w sobote bym zaczynala 10.
Dobrej nocy;*

Katerineczka wspolczuje przez ostatnie dni czułam się podobnie dopiero dzisiaj puścili trochę.
Lilith super ze u ciebie też lepiej niesety u mnie nie trwało długo bo mam biegunkę musiałam się zarazić grupa zoladkowa bo u nas panuje. I coś czuję że cała noc wyjęta z życia.
Pije herbatkę z imbirem i cytryną podobno dobra na mdłości.

Gosia0210 to twoja data urodzin? A jeżeli chodI o sline też mam jej pełno i mnie czasami wkurzasz bo nie nadążam za lykaniem

reklama
Gosia, to przez ta terminowke, tez się namarudzilam tu pitwornie. Weź nospe, magnez i odpocznij. Mi przeszło chyba w następny dzień po spidziewanej @.

Princeseczka to wzdecie raczej, weź espumisan. Normalnie to bóli nad lonem bardziej czy na długości kości miednicowych na dole.

Dominika smecta dobra albo weź węgiel. Tylko nie idź w druga stronę. Chyba wole biegunkę..dzis tego syropu nie piłam i zas do WC nie trafiłam.. A tylko płyny przyjęłam i jabłko może bardziej stałe..

Do góry