reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

gosia ty sie juz tak nie stresuj :) Ja mialam badania morfologie mocz kreatynine bialko calkowite hiv kila hbs antygen glukoza grupa krwi z przeciwcialami . Co jeszcze powinnam wykonac tsh na pewno a toksoplazmoze skoro juz mam przeciwciala bo sprawdzalam w pierwszej ciazy to drugi raz nie powinnam sie zrazic ah tyle badan i znakow zapytania..

reklama
Princeseczka mi twardnialo podbrzusze. ;)
Ale w tym miejscu co mówisz, czasem mnie kluje.

Gosia spokojnie, dzidzia rośnie i wszystko na pewno jest dobrze :-) A ta głupia lekarka się nie przejmuj :-)
Dziewczyny ja też bym chętnie sobie oglądała, i ciuszki dla bobaska, ale jeszcze się boję :(

Dziewczyny co by nie było, ja idąc tak "o" na kontrolne badania zawsze obawiam się wyników. I widze wsZystko w czarnych kolorach

Jade po kapuste kiszona bo nie moge! Mam pelna buzie sliny!!!!

Ja tez sie zawsze stresuje badaniami :(

f2w39jcgdz0az452.png

73gerwddon4rtyy0.png

Witam sie wieczornie czytałam cieszyłam się z waszych udanych wizyt ale nie miałam sił pisać. ..

Mam straszne nieprzemijające mdłości. Mam wrażenie ze zmian lepiej to z dnia na dzień jedt gorzej. Do tego jakiś brak równowagi, chodzę jakbym się dopiero uczyła chodzić i często mam napady przeraźliwego zimna, dreszcze itp.

No to ponarzekałam.

Mam dziś według Om okrągła sumkę hehe

DZiewczyny jeszcze raz gratuluję pięknych Dzidziaczkow :)

Ja teraz czekam do 25, jak już będzie wszystko widać to będą prenatalne a jak nie to za tydzień od tej daty

Spijcie dobrze !

Witam sie wieczornie czytałam cieszyłam się z waszych udanych wizyt ale nie miałam sił pisać. ..

Mam straszne nieprzemijające mdłości. Mam wrażenie ze zmian lepiej to z dnia na dzień jedt gorzej. Do tego jakiś brak równowagi, chodzę jakbym się dopiero uczyła chodzić i często mam napady przeraźliwego zimna, dreszcze itp.

No to ponarzekałam.

Mam dziś według Om okrągła sumkę hehe

DZiewczyny jeszcze raz gratuluję pięknych Dzidziaczkow :)

Ja teraz czekam do 25, jak już będzie wszystko widać to będą prenatalne a jak nie to za tydzień od tej daty

Spijcie dobrze !

Ja rowniez czytalam. Gratuluje.

mam to samo co Ty wcale nie jest lepiej! mdlosci ciagle
rownowage tez czasem trace!! nie tak moze strasznie,ale sie zdarza
dzis bylam na spacerze i wpadlam na swojego chlopaka pytal czy pod wplywem alkoholu jestem ;p
ja jutro zaczynam rowno 9 tydz . wedlug USG ;)a wedlug om w sobote bym zaczynala 10.
Dobrej nocy;*

Katerineczka wspolczuje przez ostatnie dni czułam się podobnie dopiero dzisiaj puścili trochę.
Lilith super ze u ciebie też lepiej niesety u mnie nie trwało długo bo mam biegunkę musiałam się zarazić grupa zoladkowa bo u nas panuje. I coś czuję że cała noc wyjęta z życia.
Pije herbatkę z imbirem i cytryną podobno dobra na mdłości.

Gosia0210 to twoja data urodzin? A jeżeli chodI o sline też mam jej pełno i mnie czasami wkurzasz bo nie nadążam za lykaniem

reklama
Gosia, to przez ta terminowke, tez się namarudzilam tu pitwornie. Weź nospe, magnez i odpocznij. Mi przeszło chyba w następny dzień po spidziewanej @.

Princeseczka to wzdecie raczej, weź espumisan. Normalnie to bóli nad lonem bardziej czy na długości kości miednicowych na dole.

Dominika smecta dobra albo weź węgiel. Tylko nie idź w druga stronę. Chyba wole biegunkę..dzis tego syropu nie piłam i zas do WC nie trafiłam.. A tylko płyny przyjęłam i jabłko może bardziej stałe..

Do góry