linka1985
Fanka BB :)
AOB sok z kiszonej dobry na trawienie ... ja nie tkne za żadne skarby .... co do sprzątania myślałam że już zaczęła syndrom uwijania gniazdka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
AOB sok z kiszonej dobry na trawienie ... ja nie tkne za żadne skarby .... co do sprzątania myślałam że już zaczęła syndrom uwijania gniazdka
Ewa - na wątku wizytowym pisałam i fotę wrzuciłam z maluchem wszystko ok! ma 2 cm, zaczyna się ruszać (nawet filmik udało mi się nagrać jak głową wiercił ),w badaniu nie widać powodów do plamienia..Gin podejrzewa, że może krwiak się jakiś robi ale jeszcze nie udało się go zobaczyć. Póki co mam brać dupka - i to nawet nie duża dawka, bo 2X1 - jeśli bedzie ok to po jednym opakowaniu odstawimy, a jeśli się będzie ciągnęło - wtedy przedłużymy
Czyli mój brak objawów i pełna energiczność wcześniejsza, a także ostatnie plamienia - w sumie nie dają powodów do niepokoju bo wszystko jest ok i maluszek spokojnie sobie rośnie