reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Już bym chciała mieć skończony pierwszy trymestr. Żeby te nasze mdłości, bóle głowy, brzucha przeszły. Wczoraj miałam jakiś kryzys i chciało mi się płakać.

reklama
Katerineczka wspolczuje przez ostatnie dni czułam się podobnie dopiero dzisiaj puścili trochę.
Lilith super ze u ciebie też lepiej niesety u mnie nie trwało długo bo mam biegunkę musiałam się zarazić grupa zoladkowa bo u nas panuje. I coś czuję że cała noc wyjęta z życia.
Pije herbatkę z imbirem i cytryną podobno dobra na mdłości.

Gosia0210 to twoja data urodzin? A jeżeli chodI o sline też mam jej pełno i mnie czasami wkurzasz bo nie nadążam za lykaniem

Tak, to moja data urodzin :D co najlepsze moj tz tez jest z pazdziernika i poprzednia dzidzia tez miala byc :D

f2w39jcgdz0az452.png

73gerwddon4rtyy0.png

Milagros ja też mam takie kryzysy.. Z tym, ze ja się póki co z tym chowam ale dziś..jadę z moim autem, przejechaliśmy juz prawie przez skrzyżowanie i patrze, Jeju! Dziadek stary z siatami się przewraca! Upadł bidulek na twarz.. Mój od razu obok auto zostawił i pobiegł do niego.. SAM!! Nikt dupy z auta nie ruszył, tylko się gapili! Poplakalam się..było mi tak bardzo żal tego dziadka..strasznie się zmartwilam.. Mój zawsze pomoże.. Kiedyś nawet małe krowy ratował jak smarkacze szczuli psami i kamieniami obrzucali.. Axsam mógł w łeb dostać.. Ludzie przyszli i go chwalili i byłam dumna a o krowy się bałam.. Teraz to było nad moje siły.. Nie utrzymasz emocji..
Klade się na fakty..

Dominika haha wiesz o tym samym ostatnio myslalam, jak ten syrop na zatwardzenie wzielam.. Wcześniej biegunka, to źle. Przyszło zatwardzenie to jeszcze gorzej, to złoty środek piszedl w ruch i co? Zas biegunka a dzis nie mogę iść do WC.. Idealnie to powiedzenie pasuje.

Cześć dziewczyny ja juz od 6 na nogach a widzę wy nocne marki ja po 19 padam usypiajac dzieci .....

Wczoraj pół dnia zamiast sprzątać leżałam z moim w łóżku dzieciaków niema , to mogliśmy trochę się pobawić .... chociaż powiedział ze zebra mi już widać i brzuch powinnam mieć a nie chudzina taka ale co poradzę ze nic nie chce rosnąć ....

Współczuję tym z was które mają kamień w brzuchu , nie wiem co to może być ...

Zaraz z dzieciakami do przedszkola kolo 6 tak pięknie słońce się przebija a teraz szarówka...

A agucha to grudniowka ???

reklama
Lilith moje.sprzatanie to raczej jednorazowy wybryk haha :-D tak zle sie czulam, ze dzis jak wpadne na taki pomysl to sie poloze haha:-D

jak was tak wysoko sciska to cos faktycznie na zoladek trzeba wziac... tyljo ja w tym mam slabe doswiadczenie..

I pocisze was juz niedlugo coraz blizej 2trym i koniec z wiekszoscia dziwnych dolegliwosci :p

Gosia02 wczoraj tez mialam kapuche kiszona i caly sok z nij wypilam :-D ale byl pycha :p

Do góry