reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Już bym chciała mieć skończony pierwszy trymestr. Żeby te nasze mdłości, bóle głowy, brzucha przeszły. Wczoraj miałam jakiś kryzys i chciało mi się płakać.

reklama
Katerineczka wspolczuje przez ostatnie dni czułam się podobnie dopiero dzisiaj puścili trochę.
Lilith super ze u ciebie też lepiej niesety u mnie nie trwało długo bo mam biegunkę musiałam się zarazić grupa zoladkowa bo u nas panuje. I coś czuję że cała noc wyjęta z życia.
Pije herbatkę z imbirem i cytryną podobno dobra na mdłości.

Gosia0210 to twoja data urodzin? A jeżeli chodI o sline też mam jej pełno i mnie czasami wkurzasz bo nie nadążam za lykaniem

Tak, to moja data urodzin :D co najlepsze moj tz tez jest z pazdziernika i poprzednia dzidzia tez miala byc :D

f2w39jcgdz0az452.png

73gerwddon4rtyy0.png

Milagros ja też mam takie kryzysy.. Z tym, ze ja się póki co z tym chowam ale dziś..jadę z moim autem, przejechaliśmy juz prawie przez skrzyżowanie i patrze, Jeju! Dziadek stary z siatami się przewraca! Upadł bidulek na twarz.. Mój od razu obok auto zostawił i pobiegł do niego.. SAM!! Nikt dupy z auta nie ruszył, tylko się gapili! Poplakalam się..było mi tak bardzo żal tego dziadka..strasznie się zmartwilam.. Mój zawsze pomoże.. Kiedyś nawet małe krowy ratował jak smarkacze szczuli psami i kamieniami obrzucali.. Axsam mógł w łeb dostać.. Ludzie przyszli i go chwalili i byłam dumna a o krowy się bałam.. Teraz to było nad moje siły.. Nie utrzymasz emocji..
Klade się na fakty..

Dominika haha wiesz o tym samym ostatnio myslalam, jak ten syrop na zatwardzenie wzielam.. Wcześniej biegunka, to źle. Przyszło zatwardzenie to jeszcze gorzej, to złoty środek piszedl w ruch i co? Zas biegunka a dzis nie mogę iść do WC.. Idealnie to powiedzenie pasuje.

Cześć dziewczyny ja juz od 6 na nogach a widzę wy nocne marki ja po 19 padam usypiajac dzieci .....

Wczoraj pół dnia zamiast sprzątać leżałam z moim w łóżku dzieciaków niema , to mogliśmy trochę się pobawić .... chociaż powiedział ze zebra mi już widać i brzuch powinnam mieć a nie chudzina taka ale co poradzę ze nic nie chce rosnąć ....

Współczuję tym z was które mają kamień w brzuchu , nie wiem co to może być ...

Zaraz z dzieciakami do przedszkola kolo 6 tak pięknie słońce się przebija a teraz szarówka...

A agucha to grudniowka ???

reklama
Lilith moje.sprzatanie to raczej jednorazowy wybryk haha :-D tak zle sie czulam, ze dzis jak wpadne na taki pomysl to sie poloze haha:-D

jak was tak wysoko sciska to cos faktycznie na zoladek trzeba wziac... tyljo ja w tym mam slabe doswiadczenie..

I pocisze was juz niedlugo coraz blizej 2trym i koniec z wiekszoscia dziwnych dolegliwosci :p

Gosia02 wczoraj tez mialam kapuche kiszona i caly sok z nij wypilam :-D ale byl pycha :p

Do góry