D
Deleted member 158337
Gość
Już bym chciała mieć skończony pierwszy trymestr. Żeby te nasze mdłości, bóle głowy, brzucha przeszły. Wczoraj miałam jakiś kryzys i chciało mi się płakać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi też zazwyczaj po nospie przechodzi.Milagros hmm moze to jakas niestawnosc? Pierwszy raz mam taki kamien twardy. Wzielam nospe i przechodzi
Katerineczka wspolczuje przez ostatnie dni czułam się podobnie dopiero dzisiaj puścili trochę.
Lilith super ze u ciebie też lepiej niesety u mnie nie trwało długo bo mam biegunkę musiałam się zarazić grupa zoladkowa bo u nas panuje. I coś czuję że cała noc wyjęta z życia.
Pije herbatkę z imbirem i cytryną podobno dobra na mdłości.
Gosia0210 to twoja data urodzin? A jeżeli chodI o sline też mam jej pełno i mnie czasami wkurzasz bo nie nadążam za lykaniem
Gosia0210 witaj w klubie też z października jestem i to drugiego