reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Ale nastukalyscie :-)

Kochane boli, bo rosnie macica :-) to raz a dwa pewnie za duzo wysilku ;-)

Ja dzis wrocilam do siebie.. wstapilo cos we mnie i zaczelam sprzatac, prac, zmywac,.gotowac i cooo?? No i ledwo dalam rade pojechac na wizyte :-\ normalnie padlam, bialo przed oczami, miekkie nogi... ale udalo sie, a tam tak dlugo bylo i myslalam, ze nie usiedze...

A teraz przypalilam kapuste i smierdzi mi jak nie wiem...

Tak czy inaczej dzien uwazam za udany:-D no i w koncu mam czysto po swojemu :p allle moj zaraz wroci i koniec porzadku...

Aaa i my mamy starego mondeo w kombii (nie lubie kombii, ale pojemnosc mnie przekonuje) no i jezdzi jak trzeba :-D a o nowym moge pomarzyc :-)

Ide spac.. brakuje mi tu Dorotki, ktora zawsze "ze mna" szla...
dobrej nocki :-*

reklama
A my zjedliśmy kolacjoobiad mniam dlaczego ja nie umiem gotować takich rzeczy. Mój pojechał teraz na zakupy zaraz będzie imbir w ruch a i nie powoedzjam wam dzisiaj trochę mniejsze mdłości i wymioty choć tylko 2 razy w kibelku i czuję jak mnie mdli to da się normalnie funkcjonować. Mam wstręt do sera żółtego i innych tego typu

A ja spalam pol dnia i dalej mi sie chce spac! Moze mi tsh tez rosnie... Bo jak mialam powyzej 7 to nie moglam ustac na nogach i nic utrzymac w reku tylko wszedzie spalam :p

Mam wyniki mojej morfologii, toksoplazmozy i moczu - ksiazkowe oprocz troche podwyzszonego MPV i troche obnizona ilosc Bazofilii :p jutro ide odebrac wyniki na kile, hiv i te inne, bo tego przez internet nie moge :/

f2w39jcgdz0az452.png

73gerwddon4rtyy0.png

my z TZ właśnie "objadamy" zdrowego maluszka i obżeramy się.. lodami :D Jak wracał to kupił sorbet cytrynowy i sorbet z mango Grycana - PYCHA :D

Gosia ja też czekam te wyniki, wiesz może ile mniej więcej się czeka bo babka w laboratorium nie umiała się określić :/

Dzięki Gosia, U mnie to chyba trwa do 3dni bo wysyłają na hiv, zoltaczke i kile do innego miasta. We wtorek robiłam może jutro będą. Zadzwonię zapytam ;-)

Ivi ja dziś jadłam lody ale takie zwykle :D

reklama
Do góry