reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Tez jadłam zwykle, rolade i kiepsko się to skończyło.

Dominika u mnie to samo, szal tylko dwa biegi do kibelka. Tylko piwiem Ci, że mam takie dni, raz lepiej a potem trzy dni męki.. Trudno trzeba wycierpiec.

Milagros mnie to tak hmm opasa, otula jakby wfecz szlo i od pleców na watrope czyli właśnie talię. Dzis boli wyżej z prawej. A jak kaszle to kamień bardziej czuje.
Może to nie związane z ciążą, nawet tak myślę bo znowu bole pleców się zaczęły jak przed a do tego gratis ból ciążowy.

Ja zaliczyłam zielone jabluszko, arbuza i zupę dzis..może potem coś przelkne potem.. Aaa i trochę śledzia.

Aob zaszalalas dzis, podziwiam. Ja bym padła przy pierwszych kurzach..

reklama
Gosia różyczka też badają, no lepiej żeby nie zapomnieli bo szkoda żebyś znów szła.
Lilith mam nadzieję że mi to minie.
Wizytę mam za tydzień dopiero i boję się czy będzie biło serduszko, czy moja dzidzia będzie miała dwie rączki i nóżki.

Wiecie co moze znaczyc to podwyzszone mpv i pdw? Bo ja juz gdzies poczytalam ze to moze oznaczac stan zapalny i zaraz mi przyszlo do glowy ze zacznie sie poronienie albo mam białaczkę... Zwariuje zaraz

1d74b871dd5fb1aa436730f093a14df6.jpg

e192c33b47f7a1dad3a60f826e50347c.jpg

f2w39jcgdz0az452.png

73gerwddon4rtyy0.png

Gosia różyczka też badają, no lepiej żeby nie zapomnieli bo szkoda żebyś znów szła.
Lilith mam nadzieję że mi to minie.
Wizytę mam za tydzień dopiero i boję się czy będzie biło serduszko, czy moja dzidzia będzie miała dwie rączki i nóżki.

No to zapomnieli :/

Będzie miała napewno! Nie moze być inaczej!

f2w39jcgdz0az452.png

73gerwddon4rtyy0.png

Gosia liczę na to po cichu bo czemu mialoby być inaczej ? Tak się pocieszam.
Gosia co do wyników, nie wiem, ale pdw często mam podwyższone i nigdy nic nie kazali mi z tym robić.

Ja jestem tez ciekawa co mi wyjdzie w piatek ;o mam nadzieje ze bedzie dobrze i ze moze dzidzia nadrobila i urosla juz troche wiecej po tym zamieszaniu z usg w enelmedzie.. Dzisiaj 29 dzien, "powinnam" dzisiaj lub jutro "dostac" miesiaczke ;p

Mam ochote na sok z kiszonej kapusty [emoji23]

f2w39jcgdz0az452.png

73gerwddon4rtyy0.png

Ja tez nie wiem.. Ale to pidwyzszenie jest tylko lekkie. Może nic strasznego, tylko nie zacznij się denerwować. Nie chcesz iść skonsultować wyników? Bo ja wiem do lekarza?

Gosia mnie na @ bardziej bolalo, po terminie przeszło.

Milagros minie to to przyjdzie co innego haha. Będzie dobrze, staraj się myśleć pozytywnie :-)

Zwariowalam i ciuchy ciążowe oglądam..

Dziewczyny ktorym twardnial brzuch, na jakiej wysokosci twardnial? U mnie tak 3 cm nad pepkiem jest twardy i mam dziwne uczucie jakby miala kamien w srodku. Jak siedze to mnie uciska to o_O

Ja tez nie wiem.. Ale to pidwyzszenie jest tylko lekkie. Może nic strasznego, tylko nie zacznij się denerwować. Nie chcesz iść skonsultować wyników? Bo ja wiem do lekarza?

Gosia mnie na @ bardziej bolalo, po terminie przeszło.

Milagros minie to to przyjdzie co innego haha. Będzie dobrze, staraj się myśleć pozytywnie :-)

Zwariowalam i ciuchy ciążowe oglądam..

W piatek skonsultuje z ginekologiem ;)

f2w39jcgdz0az452.png

73gerwddon4rtyy0.png

reklama
Lilith ja juz od początku ciąży kupiłam chyba z 5 par spodni ciążowych :D bo kompletnie nie miałam w czym chodzic;)

Wyniki w ciąży są inne niż bez ciąży, żadnego schizowania bez opinii gina proszę :)

Niedobrze mi po tych lodach! Idę spać ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry