reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Keejti a Twój maluch nie ma stałych por np.obiadu, drzemki, kapieli i spania?
Moj tez ma czasem obsuwe przez lekarzowe sprawy.. Ale tak to u nas regularność łącznie ze spaniem. I tak duży maluch nie może wstawać z drzemki później niż o 14-15..

Macie to co ja? Tez ten kamień a to nie zatwardzenie? Tylko Milagros mi się to zaczęło ze 3-4 dni temu i juz chyba przywyklam..

Ewa - na wątku wizytowym pisałam i fotę wrzuciłam :) z maluchem wszystko ok! ma 2 cm, zaczyna się ruszać (nawet filmik udało mi się nagrać jak głową wiercił:D ),w badaniu nie widać powodów do plamienia..Gin podejrzewa, że może krwiak się jakiś robi ale jeszcze nie udało się go zobaczyć. Póki co mam brać dupka - i to nawet nie duża dawka, bo 2X1 - jeśli bedzie ok to po jednym opakowaniu odstawimy, a jeśli się będzie ciągnęło - wtedy przedłużymy :)
Czyli mój brak objawów i pełna energiczność wcześniejsza, a także ostatnie plamienia - w sumie nie dają powodów do niepokoju bo wszystko jest ok i maluszek spokojnie sobie rośnie :)

Lilith nie no pewnie ze ma tylko przy mężu jak w zegarku a mi tak ładnie nie zasypia i np dziś zasnął później ale spał 3h a zazwyczaj do 2. I teraz pewnie tak szybko nie zaśnie normalnie już powinien spać. Wszystko się przesunelo

Lilith taki kamień w brzuchu. Podejrzewam że to przez rozciagajaca się macice bo z toalety korzystam normalnie.

Mi juz przeszło (ból), tylko chwilowy alarm chyba ;)

f2w39jcgdz0az452.png

73gerwddon4rtyy0.png

Milagros dokładnie! Lince to ostatnio opisywalam. Czuje się ogólnie taka ciezkosc na środku. Dopiero teraz na końcówkę 9 się zaczęło. I mimo, iż brałam espumisac i to na zatwardzenie to ciezkosc i twardość pozostała.

Keejti obudź go następnym razem, ja nienawidzę jak mój się przestawi.. Tylko u nas od dawna brak drzemek, tzn.sporadycznie są.

Haha dokładnie zakwas hihi. A na plecy Ci idzie? Bo mi schodzi na boki. Gdzieś Ty była jak ja ostatnio o tym pisalam? Hihi ja pi wczoraj jestem spokojna.

reklama
Do góry