reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Keejti chyba tez druga opcje bym wybrała..

Dziewczyny jak tam wasze twardawe brzuszki?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Mój już miękki ale boli po środku ale bardziej na lewo tak dziwnie jakoś. Ale dziś serduszko widziałam więc jestem spokojna

Tak sie często dzieje jak sie przeciąży brzucha.. Odpocznijcie i powinno być lepiej :)

We mnie dosłownie nowe życie wstąpiło:) ale zmęczona jestem okrutnie wiec zaraz kładę dzieci i sama tez idę lulu;)

Keejti staramy sie by dzieci były max. o 19:30 w łóżkach :) dzis obsunięcie czasowe bo inhalacje wieczorne są wydłużone

Dobrze że z brzuszkamj lepiej.
Ja się boję porodu Anastazje rodzilam 25 h z minutami i byłam tak wyczerpana. Jak sobie pomyślę to uff. Choć wolę sn bo po 2 h mogłam się przemieszczać samodzielnie i nawet na tyłku siedziałam mimo szycia.

Tak sie często dzieje jak sie przeciąży brzucha.. Odpocznijcie i powinno być lepiej :)

We mnie dosłownie nowe życie wstąpiło:) ale zmęczona jestem okrutnie wiec zaraz kładę dzieci i sama tez idę lulu;)

Ivi, nie wiem czy przeoczyłam jakiś post?? Jak było u lekarza. Co ci powiedział ? Skąd to plamienie ?

reklama
Mój jak siedzę czy leze jest miekki, ale jak stoje czy chodze to znow twardy.
Dzis pojde jeszcze tylko sie umyc i koniec łażenia.
Ja sie boje sn. nie wiem czy dam rade.

Do góry