reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Milagros, ja drzemalam, wstalam wlasnie i brzuch mnie tak jakbym miala dostac okres, tak nagle.. A sluz tez mam czysto bialy, jak śnieg..

f2w39jcgdz0az452.png

Kejti, Gosia. Nie wiem co z tymi naszymi orzechami. Dotknelam swojego to twardy jak kamień. Wzięłam dwie nospy i magnez i czekam.

Mój był twardy teraz nie aż tak ale taki napięty, tak jakby warstwa tłuszczu się ucina a pod nią czuje takie napięcie

Mój to samo. Taki napięty. Mam nadzieję że to przez kształtujące się łożysko. Bo chyba to jakoś teraz się dzieje

Przeczytałam chyba cały internet w poszukiwaniu prywatnego lekarza. I mam chyba dwie opcje ten dr którego poleca Iza ma świetne opinie no i niedrogo wychodzi w medicover albo lekarza który poza prywatnymi wizytami pracuje w szpitalu i może mógłby mi zrobić cesarke jakoś ciągle się kieruje tym że swoje pacjentki traktują inaczej. A opinie ma też dobre. Wizyty wyjdą drożej. I teraz mam dylemat

Kejti ale on rowniez przyjmuje w usk na fnz, mi tez zalezy na cc bo 2gi raz naturalnego juz nie przezyje;( ..trauma do konca zycia..

reklama
Do góry