reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Milagros nie ma tu liści hihi. Prawko jest zielone a nie różowe.

Princeseczka tez racja, nie pimyslalam. A fajna, uniwersalna rosnie z brzuszkiem, na cieplejszy okres w sam raz.
Juz się ogarniam bo ja panikara i przed prenatalnym wole nie kupować ale ile można się gniesc..

A widzisz w Irlandii jest ten klomb na aucie, a przynajmniej powinien być. A to nie jest tak że ono jest czasowe i jak czas mija to musisz iść i je przedłużyć ? A normalnie powinnaś po tym czasie podejść do egzaminu żeby mieć normalnie prawo jazdy? Dokładnie nie wiem, bo ja mam normalne bezterminowo, ale koleżanka ma to tymczasowe właśnie w Irlandii i wiem że przedłużala i jestem ciekawa czy u Was jest podobnie.

Wyrabiasz na 10 lat a co z tym zrobisz w tym czasie to juz Twoja sprawa.
U mnie to służy głównie jako dokument ze zdjęciem.
Ja się boję jeździć, do zastępczego nie wsiade by pojechać bo za długie to.. I ja za nerwowa jestem..

A ja mając 4 dzieci jeżdżę malutkim ka heh mój mi kupił do nauki po prawo jazdy zdałam w listopadzie w tamtym roku... a za 2 czy 3 miesiące zmieniam na chlyslera Voyager 7 osobowego żeby się wszyscy pomieścić . I nie wiem jak dam rade tym jeździć, pewnie ka zostawię żeby po mieście jeździć bo po mieście z reguły wszystkich dzieci nie woze.

Strasznie mnie dziś zabolało w podbrzuszu tchu złapać nie mogłam jakąś kolka jakby mój się śmiał ze dopiero początek a oddycham jak w 9 miesiącu przy skorczach gdy się pojawia

Chwilę mnie nie było a tu tyle postów.
U nas oboje mamy prawko jak gdzieś razem jeździmy to jedzie mąż bo mi się z reguły nie chce Ale nie jest tak że nie wsiada bo się boję po prostu musi mi się chcieć.

reklama
Dziewczyny mnie cały czas boli brzuch, śluz czysto biały, Internet już przeszukany. Duphaston cały czas biorę. Mam nadzieję że to mój kropek się rozpycha.

Do góry