reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Maleducada, twój nie chce iść na prawko? :) .
Mój ma ale i tak wiecznie ja wszędzie prowadzę auto jak jedziemy.

reklama
Maleducada ja wlasnie zauwazylam ze najwiekszemdlosci mam po otworzeniu oczu i po zazyciu lutki. Wczoraj wzielam lutke (pod jezyk) i za 10 minut pozniej napilam sie wody lekko gazowanej. Naszczescie zdarzylam do sedesu doleciec bo woda z lutka poszly w mgnieniu oka

Princeseczka to ciesze się ze nie musze brać :-) Chociaż Wy też już niedługo raczej.

Milagros niby chce ale nie może się zebrać, wiecznie nie ma czasu.

Ja w ogóle nie mam prawka, w sumie tu nie pitrzebuje.. Jeździć umiem.

Bluzkę se kupilam.. Ooo i jeszcze gacie se kupie.. Jak nie ja oj..

Link do: Wrap Maternity Tops

O taką. Lubię ciuchy z tej firmy dla synka hihi.

Eee nie ta, ta z krótkim rękawem.

Lilith pierwsze słyszę że w uk nie trzeba mieć prawka. Chyba że masz to takie tymczasowe nie wiem jak to się nazywa. W ie tak było.

Maleducada no ja do przyszlego wtorku mam lutke pozniej jeszcze 1 opakowanie dupka i bedzie koniec. Ciekawe jak na dupka bede reagowac. Niby czytalam ze po lutce wieksze mdlosci ale wiadomo kazdy organizm jest inny

reklama
Wystarcza tymczasowe, do nich nie ma egzaminu. Tylko musisz jeździć z kimś i mieć naczepke na aucie. Uczyć się też mogę legalnie z mezem. I tak jeździć.

Do góry