reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny czy wy aż tak rygorystycznie pilnujecie godziny brania lutki czy duphastonu?

Em ka, moi rodzice właśnie zastanawiali się nad mazda i nad mondeo. Ostatecznie ja im wybrałam :D

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Princeseczka ja też.. Mąż mi szykuje do małego kubeczka piranne i wieczorne.. A i tak zapominam.. U mnie przez samopoczucie, jak juz pomyślę o lekach to mnie szarpie..tragedia z tym..

Wiecie co.. Te dziecka od sąsiadów wkopaly na nasz pidjazd wszystkie śmieci od siebie i gum napluly.. Jeden to nawet patrzył na mojego i sru guma do nas przez płot.. Czasem mam wrażenie, że one są jakieś opóźnione.. I kto ma to sprzątać teraz? Tona śmieci..

Co do godzin to nie, rano i wieczorem tyle wystarczy.

Mamy mercedesa c klasa coupe 2014. Az musiałam zapytać bo nie wiedziałam dokładnie :D a przy okazji dowiedziałam się jaki silnik i innyvh rzeczy o których nie mam pojęcia :D
Mój by już Piszczal ze też chce takiego mercedesa[emoji14]

A ja się dalej upieram przy dużym, nowe volvo mi się też podobają. Xc60 czy xc90, nawet xc70bym nie pogardzila :D

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Już myślałam, bo ja raczej rano staram się zawsze brać zaraz po śniadaniu. A czasami zdąża mi się zapomnieć.

Lilith co do sąsiadów bardzo Ci współczuję. :(

reklama
Gaga no nieźle z tym samochodem.
Mój mąż nie ma prawka, ja go woze on mi sprząta :p

Keejti ja jakoś nie chciałabym na automacie jeździć, nie wiem może jak kiedyś spróbuje zmienię zdanie.

Lilith ja pamiętam poloneza, jak mama prawo jazdy zrobiła tata jej kupił, chyba nawet kredyt wziął a ona zaraz rozwaliła :p

Ja prawo jazdy dopiero w ciąży robiłam, bo jednak przy dziecku samochód przydatny, wcześniej też dużo chodziłam.

Emka no nam się z tą mazda udało, bo jak na ten rocznik to naprawdę super jest. Obejrzeliśmy kilka ale wszystkie miały jakieś wady, a ta taka zadbana i w ogóle, jedynie zderzak z tyłu obity ale tak to super i jeździ się dobrze :-)

Tak czytam o lekach i sobie myślę, że może ja w tamtej ciąży więcej wymiotowalam bo brałam luteine :p a teraz nie biorę i lepiej mi (tzn mam mdłości ale do kibla rzadko biegam).

Lilith dobrze, że się nie będziecie juz z tymi sąsiadami urzerac!

Do góry