reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Gosia chyba coś zmienili w aplikacji bo ja też już lajkow nie mam...

Moje pierwsze auto to było Punto ale jakoś w małym samochodzie mi niewygodnie :p no i żeby wózek włożyć trzeba było go mocno rozkładać (łącznie ze ściąganiem kół).

Hej pat_ka :-)

Lilith ja mam właśnie teraz mazde 6 combi tyle ze starą, ale ledwo się na miejsce parkingowe mieści (bo z tyłu mam jeszcze rowery ściśniete). Mimo wszystko lubię to auto i na razie zmian nie przewiduje.

reklama
Maleducada no mój uważa że skoro ja nim jeżdżę to ja sprzątam a fakt on nim tylko jeździ jak jedziemy gdzieś razem

Mój miał suva ale spalił mu się nie długo przed tym jak prawo jazdy zrobilam:D to było zaraz po tym jak testy zdałam wystraszył się i wolal splonac :D

Ale fajne psiaki

Milagros mój teść ma audi a6 w kombi i do tego w automacie, mój ideał uwielbiam to auto, jak jedziemy gdzieś razem to zawsze się pakuje za kierownicę :)
A my jeździmy starym Mercedesem który dostaliśmy i ma uwaga! 27 lat czyli więcej niż ja. I już zabytek. Tez w automacie, czasem brakuje tego że nie nowoczesne ale jest w świetnym stanie poza tym ze ostatnio miałam stluczke i trzeba go było zrobić. Na razie nie zmieniamy, mieszkanie jest ważniejsze.
Dowiedziałam się dziś ze za ok 2mies zaczną sprzedaż i dowiem się pierwsza żebym mogła wybrać i na rabat mogę liczyć. Bo mona siostra teraz od tej firmy kupiła i ja bym miała w sumie podworko obok:)

Ja byłam w przychodni co się okazało moja doktor już skończyła pracę jakby nie można mi było przez telefon godzinę wcześniej powiedzieć jak dzwoniłam. Rozbolal mnie bardzo brzuch a że niedaleko miałam szpital to pojechałam na IP sprawdzić i poprosić o zwolnienie chociaż na jutro. Serduszko bije, 7+3, torbiel 3cm, ale zwolnienia nie dostałam. Odesłali mnie do przychodni i tym sposobem chyba muszę iść jutro do pracy i poczekać do 12 do wizyty że zwolnieniem

Patka witaj:-) widze ze mamy podobna rozbierznosc dot.terminu:-) ja poczatkowo mialam na 2.11 a teraz juz na 30.10. Ja poczytuje pazdziernikowki i Ciebie teoszke stamtad kojarze :-)

Mazdy świetne i bardzo ładne.
Nasze pierwsze takie pierwsze, to w Pl polonez haha. Pamiętacie to jeszcze?? Koledzy w szkole mówili na niego biedrona bo mój rdzę zaszpachlowywal i tak wyglądał.

Powiem Wam, ze dla mnie tak na prawdę auto to auto.. Nie ważne czy duże czy małe, Wazne ze ma 4 kółka i jeździ. My tu w uk pierwsze 5 lat głównie na nogach zapierdzielalismy, wiadomo maz do pracu busem ale tak to tylko na nogach. Ile km się robiło.. A i kondycha była. Pogoda tu Kijowa, ciagle leje wiec sporo przeszliśmy i teraz to byle coś co jeździ byłoby Oki. Nie wybrzydzalabym.

Milagros jutro najpewniej. Jeszcze rano mam dzwonić dokładnie się doumawiac. Od nich należą mi się dwa scany na ciążę, szok w poprzedniej nie zrobili..

Keejti automat dla nas masakra.. Nim się rozchula to każdy wyprzedzi hihi.a wiek bez znaczenia, jak pisalam wyżej, Wazne ze jest i jeździ!
Gratuluję serducha a torbiel Oki, 3cm to nie dużo. Moja teraz tyle miała czyli maleje bo wcześniej była ogromna. Lutke jesz? Szkoda, że zwolnienia nie dali..

Lilith przypomnialas mi o.lutce swoja postem do Kejtii! Chyba demencja jakas mnie dopada bo coraz czesciej zdarza mi sie zapominac o lekach. Tzn.przypominam sobie np.godzine pozniej :-/

A ja właśnie uwielbiam automat, zwykłym już bym chyba nie umiala;p

Dziękuję ;) właśnie muszę poszukać ile wcześniej ta torbiel miała. Tak mam lutke 100 rano i wieczor. No szkoda szkoda bo jednak ciężko.

Mój Julek spi ale pewnie za chwilę wstanie a sami do 23 bo m dziś tak długo, wykonczy mnie to dziecko:d

Princeseczka mialam

reklama
Pterusinska, a jakie auto teraz macie?
ja bym chciała zmienić na nowe, takie z salonu, ewentualnie 3letnie. ale niestety muszę wybrać, czy auto czy kupno większego mieszkania bo dwóch tych rzeczy nie damy rady kupić.
Mamy mercedesa c klasa coupe 2014. Az musiałam zapytać bo nie wiedziałam dokładnie :D a przy okazji dowiedziałam się jaki silnik i innyvh rzeczy o których nie mam pojęcia :D

Do góry