reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Niestety Princeseczka w przypadku takich aut płaci się za logo...

Lilith kiedy miałabyś mieć to usg? :) fajnie że zaproponowali :)

reklama
Ja ostatnio stoluje sie u rodzicow bo wstret mnie ogarnia jak przychodzo mi gotowac. TZ jestem w stanie obrac ziemniakow i nastawic a on dalej juz ogarnia sobie sam. Bo bym wymiotowala dalaj niz bym widziala

Dzieki dziewczyny! Bo sie zawstydze zaraz... :p

Ejj no, czemu postow nie moge lubic :/

Ja jezdze toyota yaris 1.0, stara i jest super :D wszedzie sie mieszcze i wszedzie parkuje, nie narzekam jak narazie :D

f2w39jcgdz0az452.png

Swego czasu miałam służbowa yariske fajna miastowa:) choć ja zwolennik dużych aut nie płakałam jak mi zmienili na avensis :) a przy dzieciach jednak duze lepsze bo czy wózki czy rowery , przy jednym to jeszxzE daje radę to i jak nie kupiliśmy drugiego auta ślą mnie to miałam na jakies doraźne dojazdy sc to i tam dałam radę wcisnąć wózek - nie pytajcie jak ale dawałam radę z tym ze mały niestety jeździł z przodu dlatego byłam uwiązana bo jak nie musiałam to nie jeździłam i początkowo mieliśmy zmienić na małe kompaktowe alw mowię do meza teraz gnieździe sie z małym w sc bo zbieramy na auto porem bede sie gnieździć z 2 w małym kompaktowym ... No way i tak stanęło na dużym :) i wożę w nim siebie dziecko i psa :) wlasnie pasy musiałabym zamówić bo w poprzedniej ciazy miałam pożyczone a koleżanka tez juz jest w ciazy

my mamy dwa auta, jedno moje, jedno mojego pięknego.
moje wieksze, moj ma astre. ale jej chcemy sie pozbyć. ale marzy mi sie takie pachnace nowościa autko :)

Hej dziewczyny :D Podczytuję Was troszeczke :p
Jestem październikówką choć pod wielkim znakiem zapytania :D
Termin mam na 31.10-2.11 :D W przyszłą środę mam nadzieję rozwiać swoje wątpliwości to dam znać co i jak :D
OM miałam 13.01 ale przy nie regularnych cyklach :)

Z audica to prawda, mi się to w ogóle nie pidoba.. Jednak wolę bajery ja w qq mam kamery i wsio plus skórę.. Teraz np. Wole bajery typu sam hamuje, parkuje trzyma się pasów itp a wnętrze to jeden kij bo taki syf jaki pitrafia zrobić dzieciaki to katastrofa!! Normalnie śmietnik na kółkach..szkoda kasy na to. Niezła jest alehambra czy sharan bądź nowy tourer, te mi się pidobaja a mega pojemne i przyjemne jak za taką kasę.
Nie lubię zwykłych aut, typu hmm zwykle..combi tez mnie nie pociąga tylko mazda 6 i honda tourer ale i tak 3 tam nie wladuje. Jeszcze mam tyle kotów one miejsce potrzebują..i koła minimum 18 cali. Ja miałam wypadek, motor w nas z wielką prędkością wjechał..smyki w maskach tak tu jeżdżą.. Wymusili a mój ma takich w dupie i nie przychamowal.. Skończyło się to dla nas tylko porysowanacrejstracja bo maskę mam bardzo wysoko.. Koleś bo było ich dwóch miał zgnieciona nogę.. Uciekli oczywiście.. Od tego czasu się boje..

Milagros jak ona skończy z pacjentami, to zadzwoni, piki co nie wiem. Uwielbiam ją..to jedyna osoba, której mogę zostawić mojego synka choć nigdy jeszcze mi się nie zdarzyło..

Gaga ja też mam syf w aucie, ale nie sprzątam, mąż to robi :p

Dominika ooo, mój mąż kiedyś chciał audi :p ale odkąd mamy mazde teraz już tylko ta marka się jara, ech faceci :p

Milagros mi się właśnie suvy podobają :-)

Widzę ze tu miłośniczki psów :p a ja psów się boje, sama mam koty...

Co do zachcianek wczoraj pierwszy raz od lat jadłam kurczakburgera ojjj, ale mi smakował! :-)

reklama
Lilith co do auta moi rodzice mają mazde 6, ale w sedanie, uwielbiam to auto. moze ubłagam rodziców to tak za 3-4lata mi je odsprzedadzą, bo sami zmieniają co jakis czas auta.

Daj tylko znać jak bedziesz wiedzieć :)

zdałam sobie że mam problem z butami do ślubu, kupiłam szpilki 11cm i tak mi sie podobaja ze nie wyobrazam sobie w nich nie isc do oltarza ale nie wyobrazam sobie ze w ciazy wytrzymam cale wesele w nich :p a sa sliczne <3

Do góry