reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Właśnie nasza Śnieżka to bardziej przytulanka niż ADHD :D miała spacer o 6, śniadanko o 8.30 a tak to śpi cały czas :D przyzwyczajona ze życie zaczyna się o 16 i dopiero wtedy zaczyna wariowac :D

reklama
Aob ja nic nie płacę, to w serwisie od salonu. On ma 3 letnia gwarancję i tak.. I sami naprawiają czy robią co rok przeglądy.. Ale jakie..

Tez miałam teriera.. Moja miłość..

Lilith no to rzeczywiscie niezle...w glowie mi sie to nie miesci...no i nie dziwie sie ze nie chcesz juz drugi raz samochodu tej firmy skoro kolejny raz zawiedli.

Jakos zimno mi dzisia brr. I nic mi sie nie chce, a popoludniu wpadnie do mnie kolezanka w odwiedzinki hihihi:-)

My też autko jeszcze na gwarancji mamy. Z tym że mój Luby pracował kiedyś w serwisie mercedesa i zna tam wszystkich to zawsze nam wszystko dwa razy sprawdzają :)
Az strach pomyśleć że mogło się to strasznie skończyć.

Lilith ja słyszałam że w aso właśnie często są jaja (ale to na zasadzie ze mówią ze olej wymieniony a nie wymieniają) ale takie coś się w głowie nie mieści.
A auto samo w sobie super, podobają mi się takie! :p

Pterusinska też miałam tego pieska Ale sąsiedzi mi go otruli :( bardzo mądre psy
17.jpg

Załączniki

• 17.jpg
    17.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 333
Maleduca ano nieźle jest ale małe.. Chciałam na xtraila wymienić, 7 siedzeniowke.. Mowy nie ma..
Jak prenatalne wyjdzie drogie to albo smax jest niezły albo Zafira bo taniutka a taka miałam zastępcza i ujdzie biorąc pod uwagę cenę. Ja i tak co 3 lata wymieniam..
Skargi juz poszły, od razu jak mąż wrócił. Teraz pojechali taryfa!! Z cora na konie bo dziś cały dzień tam od 10 zostaje..
A nie wiem co to aso haha.

Dominika poważnie??? Chyba bym im coś zrobiła.. Ja pierdziele ja mam szal na punkcie zwierząt.. Placze jak jakaś krzywdę widzę..
Ja mam zdjęcie mojego tylko ze mną.. Wkleje bo stare hihi.

Lilith ja mam smaxa 7osobowego i innego auta sobie nie wyobrażam :):) rewelacyjnie sie nim jeździ :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Pterusinska wklej zdjęcie psiaka :D

Lilith duża bestia :) mój to 4.5 kg maluch :D

Ja również jestem wrażliwa na krzywdę zwierząt, a odkąd mam psa to już całkiem.
Co do auta bym im oczy chyba wydrapala.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Do góry