reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Lilith aso w sensie autoryzowany serwis, ale skoro nówka to już wiem, że tak :p
Ja chyba bym się bała jeździć nowym autem :p teraz mam 9letnie i jest super :-) chociaż nie w moim stylu, ale ważne, że jeździ i ma klimatyzację bo w tamto lato jeździłam jeszcze starszym, bez klimy i był koszmar. :p

reklama
Milagros ona niestety już nie żyje..
Haha moje koty ważą więcej niż 4,5kg to musisz mieć maleństwo..

Ivi dziękuję kochana, z tym, ze nie wiem jak finansowo.. Drogi jest ten nowy, jak przelicze w porównaniu z Zafira to niebo a ziemia i zafire biorę z szyba w dachu bo taka mam fanaberie a smax mowy nie ma..

Juz przyjechał gość z Raca..

Maleducada dziękuję za wyjaśnienia hihi.

Juz po. Oni dokrecili to kółko i tak zostawili.. Przy powyżej 40km/h zaczyna się zas wykrecac i auto ściąga.. Zaś zabierają..

Teraz proszę o rady co do wszy..macie jakieś?

Lilith laska z Ciebie :-) ja obecnie nie mam zwierzat bo nie mam warunkow za bardzo.. tzn mowie o psiaku... kotow nie lubie za bardzo...

Lilith moze dlatego tak, bo "za darmo"... takczy inaczej jaja normalnie:-\

Oj maleństwo jest :-)
Pterusinska moja sunia to też taki przytulasek :) tylko ja głaskać, całować :)
Co do aut moje jest stare[emoji14]ale ma klimatronika,elektryczne szyby i to mi wystarcza, duży bagażnik i dużo miejsca z tylu :-) wózek idealnie się zmieści :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Lilith ale ladna z Ciebie dziewczyna:-) i piesek cudowny:-) nie dziwie sie ze Cie uratowala,pies to najlepszy przyjaciel czlowieka. Moja tesciowa nie pracuje,tescio pracuje od rana do wieczora.
maja pekinczyka. Od kiedy ich dzieciaki sie powyprowadzali zostali sami i wiem ze gdyby nie pies to tesciowa dlugo nie wytrzymalaby tej samotnosci. Piesek to jej takie malutkie dziecko:-) ma o kogo dbac, do kogo sie odezwac itp.

Lilith masakra z tym autem :/ najgorsze ze narażają czymś takim czyjeś życie :(

Ja wczoraj swoje autko wysprzatalam bo mój się już sadzil że mam syf w aucie a to wszystko przez odwozenie jego gości bo mi błota naniesli

uploadfromtaptalk1459936559781.jpg

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1459936559781.jpg
    uploadfromtaptalk1459936559781.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 192
Lilith my mamy używanego, m.in. z szyba w dachu :) full wypas. Na nowego tez nas nie stać:p .Tylko teraz na przegląd musimy go dać bo wg mnie coś z silnikiem/chociaż TZ twierdzi ze jest wszystko ok;)

Gaga oj u mnie w aucie tez masakra;( wszystko tam jest... A najwiecej okruszkow:( muszę znaleźć chwile na porządne odkurzanie i mycie bo wstyd ;)

Wiecie ze moja sylcia znow chora?:( zapalenie oskrzeli, walczę inhalacjach by znow antybiotyku jej nie włączać:(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

NASA kruszyna waży 4 kg, jeszcze rośnie ale więcej jak 5 kg ważyć nie będzie :)

Dla mnie w aucie najważniejsze żeby jeździło, a to mój taki zawsze na te auta napalony. I za rok tez będzie trzeba zmienić bo teraz takie malutkie mamy.

Załączniki

• 20151231_131459.jpg
    20151231_131459.jpg
    139,5 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Do góry