reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Lilith aso w sensie autoryzowany serwis, ale skoro nówka to już wiem, że tak :p
Ja chyba bym się bała jeździć nowym autem :p teraz mam 9letnie i jest super :-) chociaż nie w moim stylu, ale ważne, że jeździ i ma klimatyzację bo w tamto lato jeździłam jeszcze starszym, bez klimy i był koszmar. :p

reklama
Milagros ona niestety już nie żyje..
Haha moje koty ważą więcej niż 4,5kg to musisz mieć maleństwo..

Ivi dziękuję kochana, z tym, ze nie wiem jak finansowo.. Drogi jest ten nowy, jak przelicze w porównaniu z Zafira to niebo a ziemia i zafire biorę z szyba w dachu bo taka mam fanaberie a smax mowy nie ma..

Juz przyjechał gość z Raca..

Maleducada dziękuję za wyjaśnienia hihi.

Juz po. Oni dokrecili to kółko i tak zostawili.. Przy powyżej 40km/h zaczyna się zas wykrecac i auto ściąga.. Zaś zabierają..

Teraz proszę o rady co do wszy..macie jakieś?

Lilith laska z Ciebie :-) ja obecnie nie mam zwierzat bo nie mam warunkow za bardzo.. tzn mowie o psiaku... kotow nie lubie za bardzo...

Lilith moze dlatego tak, bo "za darmo"... takczy inaczej jaja normalnie:-\

Oj maleństwo jest :-)
Pterusinska moja sunia to też taki przytulasek :) tylko ja głaskać, całować :)
Co do aut moje jest stare[emoji14]ale ma klimatronika,elektryczne szyby i to mi wystarcza, duży bagażnik i dużo miejsca z tylu :-) wózek idealnie się zmieści :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Lilith ale ladna z Ciebie dziewczyna:-) i piesek cudowny:-) nie dziwie sie ze Cie uratowala,pies to najlepszy przyjaciel czlowieka. Moja tesciowa nie pracuje,tescio pracuje od rana do wieczora.
maja pekinczyka. Od kiedy ich dzieciaki sie powyprowadzali zostali sami i wiem ze gdyby nie pies to tesciowa dlugo nie wytrzymalaby tej samotnosci. Piesek to jej takie malutkie dziecko:-) ma o kogo dbac, do kogo sie odezwac itp.

Lilith masakra z tym autem :/ najgorsze ze narażają czymś takim czyjeś życie :(

Ja wczoraj swoje autko wysprzatalam bo mój się już sadzil że mam syf w aucie a to wszystko przez odwozenie jego gości bo mi błota naniesli

uploadfromtaptalk1459936559781.jpg

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1459936559781.jpg
    uploadfromtaptalk1459936559781.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 190
Lilith my mamy używanego, m.in. z szyba w dachu :) full wypas. Na nowego tez nas nie stać:p .Tylko teraz na przegląd musimy go dać bo wg mnie coś z silnikiem/chociaż TZ twierdzi ze jest wszystko ok;)

Gaga oj u mnie w aucie tez masakra;( wszystko tam jest... A najwiecej okruszkow:( muszę znaleźć chwile na porządne odkurzanie i mycie bo wstyd ;)

Wiecie ze moja sylcia znow chora?:( zapalenie oskrzeli, walczę inhalacjach by znow antybiotyku jej nie włączać:(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

NASA kruszyna waży 4 kg, jeszcze rośnie ale więcej jak 5 kg ważyć nie będzie :)

Dla mnie w aucie najważniejsze żeby jeździło, a to mój taki zawsze na te auta napalony. I za rok tez będzie trzeba zmienić bo teraz takie malutkie mamy.

Załączniki

• 20151231_131459.jpg
    20151231_131459.jpg
    139,5 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry