reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

NASA kruszyna waży 4 kg, jeszcze rośnie ale więcej jak 5 kg ważyć nie będzie :)

Dla mnie w aucie najważniejsze żeby jeździło, a to mój taki zawsze na te auta napalony. I za rok tez będzie trzeba zmienić bo teraz takie malutkie mamy.
Ale cudo :) ja bym chciała wziąć jeszcze jedną znajdę ale mój nie chce nawet słyszeć. :(

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Lilith poważnie byłam wtedy w 8miesiacu ciąży płakałam strasznie kilka dni dochodzilam do siebie. A co do auta to musimy zmienić w tym roku bo jak się bobo pojawi to audi a3 jest trochę za małe na tyle osob

Śnieżka w całej okazałości :D

Załączniki

• 20160111_150104-1.jpg
    20160111_150104-1.jpg
    604,8 KB · Wyświetleń: 48
Lilith poważnie byłam wtedy w 8miesiacu ciąży płakałam strasznie kilka dni dochodzilam do siebie. A co do auta to musimy zmienić w tym roku bo jak się bobo pojawi to audi a3 jest trochę za małe na tyle osob
Jak wam się audi sprawuje ? Mój strasznie choruje A ja nawet słyszeć nie chce. Tylko on chce jakieś najlepiej a6

Znajomi się śmieją ze ta nasza psinka to strażnika dzieci, jak jesteśmy u kogoś to chodzi ciągle za dzieciakami i pilnuje żeby nic się nie stało :D

Pterusinska ja bym chciała coś dużego, nie lubię małych aut, najlepiej jakiegoś suva albo terenowke :D Ale mam za wąska bramę i nie wjade :D

reklama
Milagros, Pterusinska cudne [emoji7][emoji7][emoji7] ja uwielbiam psiaki! Gdyby nie dziecko to trzeciego bysmy wzieli

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry