reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Lilith takie auto z warsztatu wypuścili?!
Całe szczęście, że nic się nie stało. I na przyszłość może warsztat zmienić i skargę do nich złożyć..

reklama
Lilith cud ze nic sie nie stało!!!

Pterusinska - co to za szczeniaczek?:):)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Lilith masakra...jakiej marki jest auto jesli mozna wiedziec? Mi jak kupil maz samochod to na jednym przegladzie powiedzieli ze podbija tymczasowo bo hamulce z tylu trzymaja. Zrezygnowalismy i pojechalismy na inny przeglad, tam nic nie zauwazyli. Oczywiscie hamulce byly zrobione na drugi dzien a na przegladzie bardzo nam zalezalo bo poprzedni wlasciciel jezdzil 3 lata bez przegladu!

Ivi spokojnie, niedługo się wszystkiego dowiesz...

Gosia oooo, chętnie bym się z Tobą na chwile zamieniła, trochę relaksu każdej z nas dobrze by zrobiło :-) korzystaj, korzystaj :-)

Lilith a masz tylko jeden warsztat gdzie to auto naprawić możecie? Czy to w aso takie akcje? Przecież to są jakieś kpiny :-/

Pterusinska -- aaa małe białe biegające ADHD ::):):) słodziak :):)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Lilith widzę warsztat super odpowiedzialny :/

Pterusinka super :D uwielbiam takie małe adhd :D mój też psiak mały, adhd plus mega przytulanka :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Ja mam nowe auto ( tzn.takie brałam 3 lata temu 26 kwietnia dokładnie) .. Z salonu.. To nissan qashqai 360 rocznik 2013.. Było serwisowane u nich.. Juz drugi raz tak.. Najpierw przegląd niby poszedł a auto bez hamulców.. Teraz z tym kołem.. Czekamy na Raca.. To jakaś paranoja.. Cud, że on żywy dojechał no.. W głowie mi się to nie miesci.. Auto uwielbiam..takie chcialam.. Ale nigdy! Bym nie pomyslala, ze będą takie problemy.. Nigdy.. A jakby ktoś zginął?.. Innych tez tak obsługują? Dodam, że po hamulcach zmieniliśmy salon na ten w innym mieście bo tam się za głowę lapali jak w tym starym mogło dojść do czegoś takiego a teraz co.. Sami nie lepsi..

Ivi kochana.. Ja tez zle myśli miałam ostatnio przez te bole i serducho.. Wczoraj to trwało..musiałam się zebrać w sobie by mogła przyłożyć ta głowice od scanu.. Myslalam o najgorszym.. naxszczescie czasem nasze przeczucie nas zawodzi.. Wierzę, że będzie dobrze. Miałaś juz plamienia.. W dodatku Ty taka mega optymistka zawsze!!

Princeseczka tu bez przeglądu się nie da jeździć w ogole hihi. Taki plus.

Lilith brak słow na taki warsztat trzeba koniecznie skarge zlozyc jak tak mozna ;(
Gosia ije ale Ci dobrze ;)
Ivi trzymam mocno kciukaski :*
Coreczka zrobila sobie 3,5 godzinna drzemke i teraz obie jak nowo narodzone ;)

reklama
Ivi mimo twoich plamien w poprzednich ciazach rozumiem, ze sie boisz :-( oby to tylko hormony.. dobrze, ze to prawie zaraz wizyta.. mocno trzymam kciuki za Ciebie i malenstwo:-*

Lilith szok! =-O ale niestety oszukuja jak mozna :-\.tylko nie sadzilam, ze az tak perfidnie.. wlozyc stara czesc a skasować za nowa to przynajmniej nie ma takiego niebezpieczenstwa.. a reklamacja wchodzi w gre???

Do góry