reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Aob66 moi wszyscy cwaniak 4 ich jest , akurat max to takie serduszko mamusi ... no i rozmawiałam z jego panią do której jest bo mi mówił ze będzie w przedszkolu do póki jest pani lila bo nie chce iść do pani ewy bo krzyczy ... i musze z innymi rodzicami porozmawiać co ich dzieci mówią o pani Ewie. . Bo usluszalam tylko ze każda pani jest inna i ze pani Ewa trochę głośniej mówi ...

Ja juz po badaniach, dalam rade, chociaz pozniej szybko paczka musialam zjesc bo mi tak slabo bylo, ze ledwo stalam :p

Wiecie jak mi dobrze? Mam na kosmetologii zajecia z pielegnacji ciala i leze, a kolezanka mi masuje, kremuje, nawilza uda i nogi a ja leze i odpoczywam. Zyc nie umierac :D tak to ja moge studiowac :)

Trzymam kciuki za wizyty i czekam na relacje!

f2w39jcgdz0az452.png

Ivi nie swiruj pewnie wszystko jest dobrze :-)
Sama pisalas ze w kazdej ciazy bylo plamienie wiec luuuzik:-) wiem wiem,latwo powiedziec ale naprawde nie ma czym sie przejmowac:-) taka Twoja uroda:-*

Witam się i ja ;)

Kejti zwolnienie można wypisać 3dni wstecz. Ja do mojej doktor dzwoniłam we wtorek, od środy kaZała zostać w domu bo wizyta dopiero była w piątek.

Linka ja też w przedszkolu miałam jedną fajna panią, a jedną to nie wiem skąd ja wzięli ale nikt jej nie lubił. Bardzo nie miła.

Gosia ale masz dobrze :D

Ivi trzymam mocno kciuki żeby wszystko było jednak dobrze :*

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi apropo jedzenia, bo już jestem tak sfrustrowana ze wczoraj wieczorem myślałam że się rozrycze. Wszystko mnie boli, połoŻyć się nie mam jak. I wiecznie mdłości. :/

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Ivi mtsle cały czas o Tobie kochana! Daj pilnie znać jak juz będziesz Po!
Za resztę tez kciuki zacisniete..

Kwa a ja rycze odcrana.. Niby pierdola ale jyz mi ciśnienie skacze.. Ponad miesiąc temu odpadło mi, nie dosłownie ale jednak kolo w aucie. Zabrano na lawete, Mialam zastępcze.. Olano mój przegląd i mimo, iż auto miało być tam kilkacdni trwało to miesiąc bo to był ich max trzymania.. I słuchajcie.. Mąż dzis pojechał odebrać auto, było już niby naprawione i po przeglądzie.. Kuwa!! Oszukali!! Maz wracał zepsutym autem! Z innego miasta.. W tamtym zostawił zastępcze.. To kolo jest dalej odpadniete! Nie wolno nam się tak poruszać! To niebezpieczne.. Cud ze nic mu się nie stało.. Teraz wrócił, dzwoni na serwis..wiecie oni zepsute auto przepuscili na przeglądzie a naprawiali miesiąc.. Światełko z tyłu!! Czekamy właśnie na lawete.. Nie wiem co zaś z zastępczym bo zostało tam to co chce..
I to nic, kiedyś przepuscili auto, rok temu dokładnie bez hamulców!! Dodam, że po prenatalnych auto wymieniam.. No jakby mężowi coś się stało?? Poza tym, tak oszukiwać?? Nie mam już sił do tego.. A jeszcze chcialam tej samej marki auto wcześniej.. Nigdy więcej!

Princeseczka masz racje, dlatego staram sie nie wkręcać, tylko to poczucie ze coś jest nie tak siedzi mi w głowie juz od paru dni.. A wczoraj zaczęło sie plamienie... Stad czarne myśli:( .

Dzięki za dobre myśli dziewczyny!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)
Na mnie czeka to w piątek, ale poza zwarzeniem, pomiarem ciśnienia i pobraniem krwi nic innego mnie nie czeka więc nie ma się czego bać.
Zobaczę jeszcze jak zapatruje się mój lekarz na zwolnienie. Dostałam juz grafik na przyszły tydzień i mam 7 dni pracy w tym dwie nocki po 10 godzin...
A dziś my juz po śniadanku, razem z cudownym półrocznym szczeniaczkiem. :))
Jutro do pracy, do 24 a w piątek na 9 wizyta :))

A 3 maja może uda nam się poznać płeć na usg :))

Do góry