reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Wyblagalam u mojego wstretnego narzeczonego pizze[emoji14]najpierw się darlam A jak kwestia jedzenia to już milutko :D

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Milagros.blagalas o pizze hahaha :-) wybacz, ale mam bujna wypbraznie heh :p

Animka ja tez jeszcze noe mam co pplazywac, bo jedynie.mam troszke wystajacego tluszczyku, ale to chyba nie na to forum :-D

Edit.

Wybaczcie moje literowki, ale zle mi sie pisze na tym tel :-\

No maślane oczka i wystarczy D właśnie przyjechała :)

Zaraz idę klasc synka i później gra ze starsza. Mi dzień mija super, zero nerwo, złości, nic mnie nie wkurza. Nawet mdlisci dzis odpuscily. Za to mam zgage po wszystkim.. Nawet po piciu, ledwo przelykam. Ale jak nie jem etc to ujdzie i zbytnio nie czuje. Za to myślimy o przeprowadzce..mamy problem z sąsiadami i to dość poważny. Jutro mój będzie rozmawiać z officerem, bo możliwość nam dal ale teraz chce wiedzieć czy jak się będziemy starać to na jakie..w to wladowalismy kupe kasy bo nawet podłóg nie było..

Słuchajcie, moze chcemy zamknięte forum? Jedno to, takie luźne a drugie do prywatnych spraw, zdjec etc?

Na kolacje zjadlam fryty, tak mnie ochota naszła :-)

Zaraz idę klasc synka i później gra ze starsza. Mi dzień mija super, zero nerwo, złości, nic mnie nie wkurza. Nawet mdlisci dzis odpuscily. Za to mam zgage po wszystkim.. Nawet po piciu, ledwo przelykam. Ale jak nie jem etc to ujdzie i zbytnio nie czuje. Za to myślimy o przeprowadzce..mamy problem z sąsiadami i to dość poważny. Jutro mój będzie rozmawiać z officerem, bo możliwość nam dal ale teraz chce wiedzieć czy jak się będziemy starać to na jakie..w to wladowalismy kupe kasy bo nawet podłóg nie było..

Słuchajcie, moze chcemy zamknięte forum? Jedno to, takie luźne a drugie do prywatnych spraw, zdjec etc?

Na kolacje zjadlam fryty, tak mnie ochota naszła :-)
Lilith coś wiem o ciężkich sąsiadach...

A co do prywatnego forum myślę że to fajna sprawa każda z nas czuła by się swobodniej :)

No reakcja mojej mamy przesadna ale nic na to nie poradzę.

Oj mój chłop to mnie tak wkurza że najchętniej to bym go lala hi, ale ja mu dogryzam i szczera bardzo jestem hi. No ja teraz więcej odpoczywam i m spadło ciut więcej obowiązków w domu i z tym jest problem.
Także dziewczyny dolanczam do wkurzonych na m choć dziś nic nie jest mnie w stanie wyprowadzić z równowagi ;-)

Aha ja wam nie opowiadałam, pojechaliśmy do Gina on specjalnie przyjechał, otwiera gabinet i okazało się że kolega zabrał usg ich nic mu nie powiedział, gin zaproponował abym przyszła jutro koło godz 15 do szpitala oni ma dyżur, lub we wtorek od 9 do przychodni, no i umówiłam się na wtorek bo na niż chce chodzić. Ale mówię do mojego jedziemy na Ip bo zwarjuje i tam się okazało że jest serduszko. We wtorek jadę do Gina, chcę aby zaczął mnie już prowadzić, luteina się kończy, skierowanie na badania krwi itp, zobaczymy usg i niech się mną zajmie jakiś gin bo póki ci to w tej ciąży nie mam konkretnego Gina

Ja nie mam co pokazywac bo i przed ciaza wygladalam jak w ciazy ;0000 Po drugim dziecku sie biore ostro za siebie no i w tej ciazy planuje odwiedzic dietetyka ;)
Odrzucilo mnie dzis od pomidora haha ;D
Milagros smacznego ;*
Lilith super pomysl :)

Dorota przykro mi z powodu reakcji mamy mysle ze oswoi sie i Cie przeprosi ;)
Ja powiedzialam narazie tesciowej jest szczesliwa bo moj maz jest jej jedynym synem a Corka rozpieszczona wnuczka :D
Lilith mam to samo ze zgaga jakas tragedia dzisiaj z malymi przerwami caly dzien meczy;/

No ladnie dziewczyny jedna na kolacje pizza druga frytki a ja mam same warzywa haha, wiec musze jesc zdrowo, a fryty tez bym wsunela :p

Dorota Tyto masz przezyc w tej ciazy... dobrze, ze w koncu wyszlo jak powinno :)

Gosia dobrze, ze mi pomidor jeszcze wchodzi :D

dziewczyny tu jest link do listy :) piszcie mina priv informacje to bede uzupelniac :D

Link do: Lista LISTOPADOWYCH MAM 2016 (bez komentarza)

reklama
Do góry